Finn orkester

UNOF har medlemsorkestre over hele landet, fra strykekvartetter til store symfoniorkestre. Her finner du en oversikt over alle orkestrene.

Filter
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
AH! Cello!AH! Cello!

AH! Cello!

Nyoppretta cellorkester med nedslagsfelt Østlandet. Vi samles utvalgte søndager og spiller sammen
NOR59 PreaspiranterNOR59 Preaspiranter

NOR59 Preaspiranter

Prosjekt MMXXProsjekt MMXX
Strinda strykeorkesterStrinda strykeorkester

Strinda strykeorkester

Skiftet navn den 28.02.2008 fra Åsvang Skoles Strykeorkester til Strinda strykeorkester (SSO). Orkesteret ble stiftet i 1974.
Suzuki Guitar BergenSuzuki Guitar Bergen

Suzuki Guitar Bergen

Vestre Aker KammerkamerateneVestre Aker Kammerkameratene

Vestre Aker Kammerkameratene

Vestre Aker Strykeorkester er et av Norges største strykeorkester for barn og ungdom. Elever fra fire til nitten år utvikler musikalitet og musikkglede gjennom samspill, seminarer og konserter. Orkesteret er et foreldredrevet orkester som tilbyr individuell instrumentalundervisning på fiolin, bratsj, cello og kontrabass på flere av barneskolene i bydel Vestre Aker i Oslo. Alle medlemmer har i tillegg tilbud om ukentlig orkesterøvelse i grupper tilpasset sitt nivå og alder. Vi samarbeider med Oslo kulturskole og har flinke, profesjonelle pedagoger til alle instrumentgrupper. Vi tar imot både nybegynnere og mer erfarne barn og unge som ønsker å spilles et strykeinstrument hos oss. Vi har profesjonelle instruktører som er lærere og dirigenter. Orkesteret arrangerer både seminarer og turer gjennom året, og har også et samarbeid med et tysk skoleorkester i Lübeck for våre eldste medlemmer. Kammerkameratene er vår yngste ungdomsgruppe.
KattastrofenKattastrofen

Kattastrofen

Kattastrofen er elev-orkesteret ved Oslo katedralskole (populært kalt Katta), og derav navnet Kattastrofen.
Sandnes Kulturskole AspirantorkesterSandnes Kulturskole Aspirantorkester

Sandnes Kulturskole Aspirantorkester

Byens kuleste Aspirantorkester består av 44 unge musikanter fra 7 til 12 år, og preges av stor spilleglede og godt sosialt samhold. Orkesteret er tilknyttet Sandnes kulturskole, men har eget styre valgt blant orkesterets foresatte. Fast øvingstid er torsdager 1630-1750, og dirigent er Malgorzata Ofstad, sammen med instruktørene Sindre Lyslo (fiolin), Petro Sokach (cello), Anja Felbab (piano) og Kari Eide (assistent).
Piccolino OrchestraPiccolino Orchestra

Piccolino Orchestra

Piccolino Orchestra ble startet 01AUG2023 av Alexander Johansen Blanco (fiolin/piano, født 2012), Nikolai Tjelta Hashemi (cello/født 2012) og Ole Li (fiolin/piano, født 2011). De øver gjevnlig én gang i uka og setter opp ekstraøvelser ved behov, f.eks ved konserter. De er til vanlig elever ved Stavanger Kulturskole of sapiller også i Stavanger Unge Strykere (SUS). De har spilt sine hovedinstrumenter siden AUG2018. De hadde sin aller først konsert ved madlamark kirke i Stavanger 07. januar 2024 og har allerede fått spilleoppdrag ved Madla Amfi, Stavanger Arkeologiske museum og Bergenes sykehjem.
LandstrykerneLandstrykerne
Fana og Bønes unge strykereFana og Bønes unge strykere

Fana og Bønes unge strykere

Eiker StrykeorkesterEiker Strykeorkester

Eiker Strykeorkester

Nordberg Strykeorkester AspirantorkesteretNordberg Strykeorkester Aspirantorkesteret

Nordberg Strykeorkester Aspirantorkesteret

Nordberg strykeorkester er et sosialt og hyggelig nabolagsorkester med fokus på musikk- og samspillsglede for barn og unge. Vi tilbyr undervisning i fiolin, bratsj, cello og kontrabass, og har tre ulike orkester tilpasset alder og erfaring.
Union strykeorkesterUnion strykeorkester

Union strykeorkester

Aspirantorkester med 9 medlemmer, hovedorkester med 17 medlemmer og kammerorkester med 5 medlemmer per november 2023. Disse utgjør tilsammen Union strykeorkester som drives av Drammen kulturskole. Fiolin, cello og kontrabass. Alder 6-17 år.
Åsane Unge StrykereÅsane Unge Strykere

Åsane Unge Strykere

Het tidligere Hellen og Li Strykeorkester.
Kulturskoleorkesteret GalopporkesteretKulturskoleorkesteret Galopporkesteret

Kulturskoleorkesteret Galopporkesteret

Obotigrene og fagott-tigreneObotigrene og fagott-tigrene

Obotigrene og fagott-tigrene

Obotigrene og Fagott-tigrene er et dobbelt rørblad-orkester, og en satsningsgruppe som startet opp med elever fra Kristiansand Kulturskole. Vi jobber for å få opp antall oboister og fagottister på Sørlandet, og for å inspirere andre norske og utenlandske musikkskoler til å gjøre det samme. Her starter barna å spille når de er kun ca 7-8 år gamle, mens andre oboister starter ca 13 år gamle. Barna starter å spille på spesialbygde barne-instrumenter som er svarte og gul-stripete barneoboer, som tigre. Vi kobler utrydningsfaren til tigrene til vår egen eksistens som en sjelden art innenfor "instrument-faunaen".
C# MusicC# Music

C# Music

C# Music (lest Ciss Music, men registrert som C Sharp Music) er en musikkforening hovedsakelig for elever ved Children's International School Sarpsborg (CISS), men er også åpen for andre som skulle være interessert. Foreningen har som mål å vekke og stimulere interesse for musikk hos barn og unge, først og fremst gjennom orkesterspill og prosjekter etter skoletid for strykere, men også potensielt andre prosjekter som kan involvere f.eks. kor og dans. Aldersgruppen er barn i grunnskolealder, 6 til 16 år.
Bodø Unge StrykereBodø Unge Strykere

Bodø Unge Strykere

Tidligere Saltvern Skole Strykeorkester.
Tysvær KulturskoleorkesterTysvær Kulturskoleorkester

Tysvær Kulturskoleorkester

Bombastico 2022Bombastico 2022

Bombastico 2022

Grefsen Skoles StrykeorkesterGrefsen Skoles Strykeorkester

Grefsen Skoles Strykeorkester

Grefsen skoles strykeorkester (GSS) er et nabolagsorkester som rekrutterer medlemmer hovedsakelig fra Grefsen skole. Vi er opptatt av inkludering, musikkglede og musikalsk kvalitet i alt vi gjør. Orkesteret samarbeider med Grefsen skoles juniorstrykere (GSJS) og Engebråten ungdomsstrykere (EUS) for å skape et musikalsk læringsforløp fra 5 til 18 år.
Molde Kulturskoles OrkesterMolde Kulturskoles Orkester

Molde Kulturskoles Orkester

Planlagt møte i styret med foreldre den 16.1.2024.
NOR59 KammerorkesterNOR59 Kammerorkester

NOR59 Kammerorkester

Buskerud UngdomsstrykeorkesterBuskerud Ungdomsstrykeorkester

Buskerud Ungdomsstrykeorkester

BUSO (Buskerud Ungdomsstrykeorkester) er et regionsorkester for barn/ungdom som spiller strykeinstrumenter i Viken, Buskerud i alderen 11-18 år. Vi ønsker oss flere medlemmer. Spiller du et strykeinstrument og vil spille i orkester, er du hjertelig velkommen til å spille sammen med oss. Ta kontakt med dirigent Dag Øystein Berger på tlf. 90697817 eller e-post: dagob@lifi.no
Disen StrykeorkesterDisen Strykeorkester

Disen Strykeorkester

Disen Strings (Disen Strykeorkester) er strykeorkesteret på Disen skole. Vi tilbyr elevene undervisning på fiolin, bratsj og cello i øvingslokaler på Disen skole. Orkesteret har som mål å skape musikkglede gjennom samspill, individuell utvikling og mestringsfølelse. Disen Strings er et aktivt orkester, og vi har flere konserter og seminarer i løpet av året. Repertoaret er variert, og vi spiller både folkemusikk, klassisk musikk og filmmusikk. I tillegg til det musikalske er vi opptatt av det sosiale og at elevene bygger relasjoner på tvers av aldersgrupper. Vi har også samarbeid med de andre orkestrene i bydelen. Orkesteret er delt i underorkestre etter hovedsakelig alder: • Småstryk • Aspirantorkester • Hovedorkester Du finner mer informasjon på www.disenstrings.no.
Kammerorkesteret Steinerskolen i BærumKammerorkesteret Steinerskolen i Bærum

Kammerorkesteret Steinerskolen i Bærum

Kammerorkester, viderekome nivå.
Studentersamfundets SymfoniorkesterStudentersamfundets Symfoniorkester

Studentersamfundets Symfoniorkester

NOR59 AspirantorkesterNOR59 Aspirantorkester

NOR59 Aspirantorkester

Sunnhordland KammerorkesterSunnhordland Kammerorkester

Sunnhordland Kammerorkester

Kto. 3495.07.06602
Nordberg Strykeorkester UngdomsorkesteretNordberg Strykeorkester Ungdomsorkesteret

Nordberg Strykeorkester Ungdomsorkesteret

Nordberg strykeorkester er et sosialt og hyggelig nabolagsorkester med fokus på musikk- og samspillsglede for barn og unge. Vi tilbyr undervisning i fiolin, bratsj, cello og kontrabass, og har tre ulike orkester tilpasset alder og erfaring.
Engebråten UngdomsstrykereEngebråten Ungdomsstrykere

Engebråten Ungdomsstrykere

Nesodden Unge StrykeorkesterNesodden Unge Strykeorkester

Nesodden Unge Strykeorkester

Studentorkesteret STRYKStudentorkesteret STRYK

Studentorkesteret STRYK

STRYK ble etablert i 2017 av musikkglade studenter i Oslo som ønsket en arena for å møte andre strykere og drive med samspill. Siden da har orkesteret vokst i både størrelse og rekkevidde ved inkludering av blåseinstrumenter. Til vanlig holder STRYK 2 konserter i semesteret, i tillegg til flere sosiale opplegg. Vi holder øvelser hver tirsdag fra 18:30-20:45 på Chateau Neuf. For å være medlem kreves det at du kan spille et instrument og er mellom 18-30 år. I repertoaret vårt kan det gå fra klassisk musikk til pop, folkemusikk og filmmusikk - kort sagt masse moro og varierte prosjekter! Gjerne ta kontakt om det er noen videre spørsmål.
Sagene strykeorkesterSagene strykeorkester

Sagene strykeorkester

FiobrelloFiobrello

Fiobrello

Nordstrand ungdomssymfoniorkesterNordstrand ungdomssymfoniorkester

Nordstrand ungdomssymfoniorkester

Symfoniorkester for barn i ungdomsskolen og videregående skole. Søsterorkester med Nordstrand skoleorkester.
Gamle Oslo String OrchestraGamle Oslo String Orchestra

Gamle Oslo String Orchestra

Rendalen JuniororkesterRendalen Juniororkester

Rendalen Juniororkester

Vestskogen StrykeorkesterVestskogen Strykeorkester

Vestskogen Strykeorkester

Crescendostrykerne FredrikstadCrescendostrykerne Fredrikstad

Crescendostrykerne Fredrikstad

Vefsn Unge StrykereVefsn Unge Strykere

Vefsn Unge Strykere

Vefsn Unge Strykere ble etablert i 1997 og har til formål å vekke og stimulere interessen for musikk ved å: -bidra til å utvikle varige, positive og berikende fritidsaktiviteter -gi anledning til å spille sammen i orkester under kyndig ledelse -gi opplæring i orkesterspill til alle som ønsker dette, samarbeide med lokale musikkforeninger, musikkskolen o.l. for å skape et så rikt og positivt musikkmiljø som mulig -organisere så vel aspirantgrupper som samspillgrupper/kammergrupper -sikre Vefsn kulturskoles elever et variert samspill-tilbud
Grorudskolenes StrykeorkesterGrorudskolenes Strykeorkester

Grorudskolenes Strykeorkester

Grorudskolenes Strykeorkester øver for tiden på Ammerud Skole onsdager følgende tider: 18.00 - 19.00: Aspirant-orkesteret med Kjersti Brander + Junior-orkesteret med Marius Lilleslåtten. 19.00 - 20.30: Hovedorkesteret med Marius Lilleslåtten. Alle musikere har spilletime med profesjonell instruktør én gang per uke. Nye musikere starter med enetimer og blir tatt opp i orkesteret etterhvert. I tillegg til spilletime og orkesterøvelse deltar medlemmene på seminarer og konserter. Orkesteret er foreldredrevet og foresatte hjelper til på dugnader og arrangementer.
Yggdrasil OrkesterYggdrasil Orkester

Yggdrasil Orkester

Yggdrasil Orkester for barn og unge i Vestfold. Opprettet i 2017. Vi har faste øvelser på Horten kulturskole/Storgata 37 og på Færder kulturskole/Labakken skole. Grunnlegger og dirigent Magnar Heimdal (nr. 1 fra venstre på bildet)
Hadeland strykeorkesterHadeland strykeorkester

Hadeland strykeorkester

Org. nr. 993 770 043, kto. 2020 32 80727
Bergen Vest Unge StrykereBergen Vest Unge Strykere

Bergen Vest Unge Strykere

Nåværende styreleder fratrer ved årsmøte etter nyttår 2023. Få medlemmer gjør at det er kun en aktuell forelder som er nåværende styremedlem som kan overta styreleder ansvar. Forsikring gjennom UNOF endret til instrument forsikring for 2019 og deretter.
Sandnes KlarinettkorSandnes Klarinettkor

Sandnes Klarinettkor

Den Tyske Skoles KammerorkestreDen Tyske Skoles Kammerorkestre

Den Tyske Skoles Kammerorkestre