Den vietnamesiske musikkgruppen

Gruppens målsetting:
1. Å bevare og fremme den tradisjonelle vietnamesiske musikken gjennom konserter, workshops og opplæringsprogrammer. Dette gir nordmenn muligheten til å dykke inn i vår musikalske arv og forstå skjønnheten i våre tradisjoner.

2. Å samarbeide tett med foreldre og voksne for å styrke båndene mellom generasjonene. Dette inkluderer formelle seminarer om familieverdier og uformelle sosiale arrangementer. Ved å skape sterke familiebånd, bidrar vi til å opprettholde vår kulturarv og verdier.

3. Å engasjere barn og unge til å delta aktivt i samfunnet gjennom frivillig arbeid. Dette ikke bare skaper et inkluderende lokalsamfunn, men gir også unge mennesker muligheten til å lære verdifulle ferdigheter og verdier som de kan ta med seg videre i livet.

Kontaktperson

Phi Thuyen Thi Huynh
vietmusikk@gmail.com
Telefon ikon
47316044

Noen av våre andre medlemsorkestre

Vi har mange unike medlemsorkestre, og her er to tilfeldig utvalgte.

Vis alle
UNG Symfonietta NordUNG Symfonietta Nord

UNG Symfonietta Nord

Prosjektorkester for de over 12 år, fra Nord-Norge. Magnus Reymert er musikalsk leder og orkesteret har gjort flere spennende prosjekter sammen med NOR59 fra Oslo. Siste prosjekt endte opp med konsert på Sentralen i Oslo, med stort orkester og band.
Nesttun Unge StrykereNesttun Unge Strykere

Nesttun Unge Strykere

Vi er et barne- og ungdomsstrykeorkester fra Fana bydel i Bergen. Vi har ca 75 medlemmer i alderen 6-16 år fordelt på fire orkestre. Vi øver i Fana Kulturhus hver onsdag. Ta kontakt på nesttunungestrykere@gmail.com om du har lyst på mer informasjon.