Finn orkester

UNOF har medlemsorkestre over hele landet, fra strykekvartetter til store symfoniorkestre. Her finner du en oversikt over alle orkestrene.

Filter
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
NOR59 AspirantorkesterNOR59 Aspirantorkester

NOR59 Aspirantorkester

Stovner OrkesterStovner Orkester

Stovner Orkester

Haugerud StrykeorkesterHaugerud Strykeorkester

Haugerud Strykeorkester

Sagene strykeorkesterSagene strykeorkester

Sagene strykeorkester

Yggdrasil OrkesterYggdrasil Orkester

Yggdrasil Orkester

Yggdrasil Orkester for barn og unge i Vestfold. Opprettet i 2017. Vi har faste øvelser på Horten kulturskole/Storgata 37 og på Færder kulturskole/Labakken skole. Grunnlegger og dirigent Magnar Heimdal (nr. 1 fra venstre på bildet)
Nordberg Strykeorkester AspirantorkesteretNordberg Strykeorkester Aspirantorkesteret

Nordberg Strykeorkester Aspirantorkesteret

Nordberg strykeorkester er et sosialt og hyggelig nabolagsorkester med fokus på musikk- og samspillsglede for barn og unge. Vi tilbyr undervisning i fiolin, bratsj, cello og kontrabass, og har tre ulike orkester tilpasset alder og erfaring.
Bestum StrykeorkesterBestum Strykeorkester

Bestum Strykeorkester

Jæren Ung SymfoniJæren Ung Symfoni

Jæren Ung Symfoni

Innbetalinger merkes prosjektnummer O291 (O for Ove) som JUSI.
Rogaland UngdomssymfoniorkesterRogaland Ungdomssymfoniorkester

Rogaland Ungdomssymfoniorkester

Rogaland Ungdomssymfoniorkester - RUSO er et orkester for spilleglade ungdommer fra 13 år og oppover. De har øvingshelger 4-5 ganger i året, som regel med overnatting. Orkesteret drives av UNOF Rogaland.
Studentorkesteret STRYKStudentorkesteret STRYK

Studentorkesteret STRYK

STRYK ble etablert i 2017 av musikkglade studenter i Oslo som ønsket en arena for å møte andre strykere og drive med samspill. Siden da har orkesteret vokst i både størrelse og rekkevidde ved inkludering av blåseinstrumenter. Til vanlig holder STRYK 2 konserter i semesteret, i tillegg til flere sosiale opplegg. Vi holder øvelser hver tirsdag fra 18:30-20:45 på Chateau Neuf. For å være medlem kreves det at du kan spille et instrument og er mellom 18-30 år. I repertoaret vårt kan det gå fra klassisk musikk til pop, folkemusikk og filmmusikk - kort sagt masse moro og varierte prosjekter! Gjerne ta kontakt om det er noen videre spørsmål.
Strykerne Oslo SørStrykerne Oslo Sør

Strykerne Oslo Sør

Tidl. Farveklatten Strykeorkester Postboks 118 Mortensrud, 1215 Oslo
Vestre Aker KammerorkesterVestre Aker Kammerorkester

Vestre Aker Kammerorkester

Vestre Aker Strykeorkester er et av Norges største strykeorkester for barn og ungdom. Elever fra fire til nitten år utvikler musikalitet og musikkglede gjennom samspill, seminarer og konserter. Orkesteret er et foreldredrevet orkester som tilbyr individuell instrumentalundervisning på fiolin, bratsj, cello og kontrabass på flere av barneskolene i bydel Vestre Aker i Oslo. Alle medlemmer har i tillegg tilbud om ukentlig orkesterøvelse i grupper tilpasset sitt nivå og alder. Vi samarbeider med Oslo kulturskole og har flinke, profesjonelle pedagoger til alle instrumentgrupper. Vi tar imot både nybegynnere og mer erfarne barn og unge som ønsker å spilles et strykeinstrument hos oss. Vi har profesjonelle instruktører som er lærere og dirigenter. Orkesteret arrangerer både seminarer og turer gjennom året, og har også et samarbeid med et tysk skoleorkester i Lübeck for våre eldste medlemmer. Kammerorkesteret er for våre eldste og mest viderekomne elever.
Sandnes KlarinettkorSandnes Klarinettkor

Sandnes Klarinettkor

Bombastico 2022Bombastico 2022

Bombastico 2022

Hadsel StrykeorkesterHadsel Strykeorkester

Hadsel Strykeorkester

Hadsel Strykeorkester har i dag 13 medlemmer, men har ambisjoner om å vokse. Orkesteret består først og fremst av elever tilknyttet Hadsel kulturskole og er for strykere fra hele Hadsel kommune. Orkesteret har øvelse en gang i uka og prøver å ha 1-2 opptredener hvert halvår. Hadsel strykeorkester ble startet i 2020.Alder fra 8 til 15 år. Instrumenter så langt er cello og fiolin
Absolutt CelloAbsolutt Cello

Absolutt Cello

ABSOLUTT CELLO ble stiftet i 2007 av cellisten og cellopedagogen Torfinn Hoffart. Utgangspunktet for ABSOLUTT CELLO er basert på gruppeundervisning, - et tilbud som kommer i tillegg til den individuelle celloundervisningen og vanlig orkesterdeltagelse. Våre medlemmer må ha godkjent cellolærer og ha spilt i minst ett år. Vi har fire nivåer, Basis (6-9 år), Medium(8-12 år), Høyere Nivå (11-14 år) og Utøvende Nivå/Solist(13-25 år). Samlingene er morsomme, inspirerende og lærerike for de cellospillende medlemmene. Opplegget baseres på å samarbeide med ulike lærere og pedagoger. Manager Astrid Eggesvik ordner det praktiske både på kurs og konserter, mens våre studenter og instruktører hjelper til med gruppene på helgekurs og samlinger. Vi har et fast samarbeid med akkompagnatør Margeretha Stassen på elevkonserter, og med filharmoniker Kari Ravnan, som holder mesterklasser for de to eldste nivåene. Hvert år reiser Utøvende Nivå til Praha og spiller med cellister der, ledet av professor Tomas Strasil og pianist Hana Forsterova. I tillegg drar hele celloensemblet med alle nivåer av og til på seminarhelg andre steder i Norge. Torfinn og Absolutt cello har også et godt samarbeid med MDW i Wien, og har vært på Europaturneer til Wien, Budapest, Berlin, Plzen, Liberec og Heviz. Vi har 6 personer i styret, deriblant spillende medlemmer.
Juniorensemblet Barratt DueJuniorensemblet Barratt Due

Juniorensemblet Barratt Due

Juniorensemblet Barratt Due (JENS) Orkesteret er for spesielt motiverte strykere i alderen 12-16 år, som starter i høstsemesteret etter et prøvespill tidlig i vårsemesteret. Dyktige yngre strykere kan tas opp tidligere i spesielle tilfeller. JENS jobber med musisering, teknikk og fremføring på et høyt nivå. Orkesteret øver 3 timer hver lørdag i Barratt Due Musikkinstitutts lokaler. Det legges stor vekt på musikkglede og samspill med god intonasjon og et godt resultat, der hele orkesteret jobber sammen for å få frem den beste klangen. Musikerne deltar på øveseminarer, samt et antall konserter hvert semester. JENS har et vennskapsorkester i Prenzlauer Berg, Berlin, der de var en uke på turné senest i 2023, sammen med barokkdanseren Elisabeth Svarstad. Gjenbesøk fra Tyskland kommer til Oslo høsten 2024. Ellers gir Juniorensemblet mange konserter i Oslo, og de har gjentatte ganger vært med på oppsetninger i den Norske Opera i samarbeid med Barneballetten og Barnekoret. En god del av orkestermedlemmene går på Musikk på Majorstuen skole, i ungdomstrinnet. Erfarne Sigyn Fossnes er dirigent og kunstnerisk leder for orkesteret. (2006/07 og fra 2011 til i dag). Sigyn er spillende leder på en del av orkesterets produksjoner. Hun har alltid vært åpen for spennende muligheter lokalt, som utekonserter, konserter på institusjoner og skoler, samt deltagelse på orkestersamlinger med andre orkestre. Juniorensemblet Barratt Due har en lang merittliste. Av dette kan nevnes Hardingtonar 2013 hvor de urframførte symfoni nr.3 av Geirr Tveitt, deltagelse på Festspillene i Bergen i 2011 i samarbeid med El Sistema, og i koronatiden et stort prosjekt, Før er også nå, i samarbeid med Grete Helle Rasmussen og lokale musikere og kunstnere på Skien Kulturhus høsten 2022. JENS har spilt med solister som Ragnhild Hemsing, Guro Kleven Hagen, Sandra Lied Haga, Birgitta Oftestad, Bjørg Pas - samt i BARDUS symfoniorkester hver vår med strykere og blåsere fra Barratt Dues eldre orkestre og Norges Musikkhøgskole. JENS spilte også på et antall "korona-konfirmasjoner" i Oslo Rådhus under nedstengningen 2021 med strenge restriksjoner, en opplevelse som lot musikkgleden komme frem i en vanskelig tid. Evnen til å formidle og delta sammen på større musikalske verk fra mange tidsperioder er noe av det viktigste man lærer i JENS. Ny styreleder i JENS er Hugo Lauritz Jenssen
Senja orkesterforeningSenja orkesterforening

Senja orkesterforening

Karmøy kulturskoles orkestreKarmøy kulturskoles orkestre

Karmøy kulturskoles orkestre

Kulturskolen har flere orkestre, som et samspillstilbud til primært strykerelevene. Alle driftes av kulturskolen. Vi ber om at utbetalinger merkes med følgende; Ansvar 22174 Prosjektart KT653
Sarpsborg UngdomsorkesterSarpsborg Ungdomsorkester

Sarpsborg Ungdomsorkester

Gamle Oslo String OrchestraGamle Oslo String Orchestra

Gamle Oslo String Orchestra

Tøyen OrkesterTøyen Orkester

Tøyen Orkester

Tøyen Orkester er et unikt fargesprakende orkester som har tett samarbeid Tøyen skole, og Oslo kulturskole. Under mottoet: "Alle barn har rett til å lære å spille ett instrument", når orkesteret stadig nye høyder, og har blitt en viktig kilde til samhold, vennskap, læring, felleskap og glede i bydel Gamle Oslo. Orkesteret har sitt utspring fra Tøyen skole sitt musikk og kulturprogram som ble igangsatt av Sissel Larsen og daværende rektor Tor Helgesen i regi av Oslo Kulturskole høsten 2009. Orkesteret ble etablert som et fast ettermiddagstilbud i 2018, og teller ca 23 medlemmer. I tillegg er det nettopp igangsatt aspirant og mellomorkester. Tøyen skole har siden 2009 hatt satsningsområde på musikk og kultur. Alle elever fra 3 - 7 trinn får opplæring i grupper på et orkesterinstrument i de ordinære musikktimene.
Steinerskolens strykeorkester StorestrykSteinerskolens strykeorkester Storestryk

Steinerskolens strykeorkester Storestryk

Steinerskolens strykeorkester ble stiftet i 1954 tilknyttet Rudolf Steinerskolen i Oslo, Hovseter.
Ensemble TRDEnsemble TRD

Ensemble TRD

Strykerstudenter på NTNU institutt for musikk har gått sammen og laget et kammerorkester. Vi vil være et prosjektbasert orkester med minst ett prosjekt i halvåret, med et styre bestående av studenter.
Fernanda Nissen StrykeorkesterFernanda Nissen Strykeorkester

Fernanda Nissen Strykeorkester

Fernanda Nissen strykeorkester er et foreldredrevet strykeorkester som ble inspirert av instrument-karusell på Fernanda Nissen Skole høsten 2023 og offisielt stiftet i januar 2024. Tilbudet er for alle elever fra 2. - 7. trinn. Strykeorkesteret tilbyr undervisning i fiolin og cello gjennom individuelle spilletimer og orkestersamspill.
VossastrykVossastryk

Vossastryk

Vossastryk består av barn frå 10-12 års alderen til 16 år. Den er driven Voss kulturskule, og har øving ei gong i veka i løpet av skuleåret.
Blokkfløytistene UranienborgBlokkfløytistene Uranienborg

Blokkfløytistene Uranienborg

VivaldiorkesteretVivaldiorkesteret

Vivaldiorkesteret

Åsane Unge StrykereÅsane Unge Strykere

Åsane Unge Strykere

Het tidligere Hellen og Li Strykeorkester.
Sortland Unge StrykereSortland Unge Strykere

Sortland Unge Strykere

Et ensemble for unge strykere tilknyttet Sortland kulturskole.
Kvartett MerciKvartett Merci

Kvartett Merci

Barn i fra årskullene 2012-2013 har funnet sammen for å spille klassisk musikk i strykekvartett. Instrumentarium er tre fioliner og én cello. Barna kommer fra området sørøst av Oslo.
NOR59 HovedorkesterNOR59 Hovedorkester

NOR59 Hovedorkester

Regnbuen Barne- og UngdomsorkesterRegnbuen Barne- og Ungdomsorkester

Regnbuen Barne- og Ungdomsorkester

Nordstrand ungdomssymfoniorkesterNordstrand ungdomssymfoniorkester

Nordstrand ungdomssymfoniorkester

Symfoniorkester for barn i ungdomsskolen og videregående skole. Søsterorkester med Nordstrand skoleorkester.
Juniororkesteret Barratt DueJuniororkesteret Barratt Due

Juniororkesteret Barratt Due

Juniororkesteret Barratt Due er et kammerorkester for strykertalenter i alderen 13-19 år fra hele Norge. Prøvespill er tidlig i vårsemesteret for oppstart i høstsemesteret. Våre medlemmer går som regel på en vgs med musikklinje, og en del av musikerne følger talent-tilbudet på Edvard Munch videregående i Oslo. Juniororkesteret Barratt Due ble grunnlagt av kunstnerisk leder Soon-Mi Chung Barratt-Due i 1985 og har siden blitt ledet av henne (1985-1993 og 2006-dd) og Alf Richard Kraggerud (1993-2006). I pakt med Barratt Due musikkinstitutts pedagogiske idé om at ensemblespillet er selve kjernen i dannelsen av unge musikere, har Juniororkesteret helt siden starten vært en viktig del av aktivitetene ved Unge Talenter-avdelingen. Samtlige i Juniororkesteret spiller kammermusikk jevnlig og er deltagere i minst én fast kammergruppe i orkesterets regi. Noen av disse kammergruppene er prisbelønte og har spilt sammen lenge. Professor Soon-Mi Chung Barratt-Due legger vekt på god teknikk, perfekt klang hos den enkelte musiker og en dynamisk fremføring hos orkesteret som helhet, og har en unik erfaring som hun deler med orkesterets medlemmer under sine spennende øvelser i Kammersalen. Ny styreleder for Juniororkesteret Barratt Due er Elisabeth Vatn. Blant orkesterets tidligere medlemmer finner vi en lang rekke musikere som i dag har framskutte posisjoner innen norsk og internasjonalt musikkliv. Orkesteret har gjennom sin utstrakte turnévirksomhet besøkt både store byer i Norge og i Europa, og de var i 2015 på en lang turne i Korea, dirigentens hjemland.De har et rikt samarbeid om kammermusikk med Chetham's School of Music med årlige besøk og gjenbesøk i Oslo og Manchester. Juniororkesteret Barratt Due har flere utgivelser på CD bak seg, blant annet med verker som er spesielt tilegnet Barratt Dues Juniororkester. I 2022/2023 urfremførte de til Olav Anton Thommesen-jubileet han nyskrevne orkesterverk LIVSKRAFT, i to deler. (Siste del har urfremføing 6. september 2023). Juniororkesteret har også spilt på Mestermøter på Nasjonalmuseet, gjestet Trondheim og Stavanger i 2022 og deltatt på symfoniske prosjekter gjennom Bardus, sammen med andre musikere fra Barratt Due Unge Blåsere, Juniorensemblet Barratt Due og Norges Musikkhøgskole. De deltar også jevnlig på Oslo Kammermusikkfestival.
Suzukifiolinistene Hovedorkester (junior)Suzukifiolinistene Hovedorkester (junior)

Suzukifiolinistene Hovedorkester (junior)

Orkester Kvartet MBMBOrkester Kvartet MBMB

Orkester Kvartet MBMB

- Benicio Chalindar Solis (foreldre Helene Chalindar og Rodrigo Solis) - Benjamin Bochenek (foreldre Anna Platek og Lukasz Bochenek) - Magnus August Horn ( foreldre Daniel Horn og Ingvild Thomassen) - Michael Arkan Gundersen (Foreldre Shake Karapetyan og Gottfried Gundersen) Har startet opp en Strykekvartett og ønsker å kunne søke midler til å få ukentlig undervisning.
VeslefrikkVeslefrikk

Veslefrikk

Tonsenhagen Skoles StrykeorkesterTonsenhagen Skoles Strykeorkester

Tonsenhagen Skoles Strykeorkester

Tonsenhagen skoles strykeorkester er et orkester for barn mellom 6 og 17 år i Groruddalen. Orkesteret ble startet i 1966 av Asbjørn Lilleslåtten. Vi har base på Tonsenhagen skole, men tar også inn medlemmer fra naboskolene og litt fjernere skoler. Hos oss lærer barna å spille et strykeinstrument i et inkluderende, trygt og godt miljø. Du får låne instrument av oss, og du får både individuell undervisning, samt ukentlige øvelser sammen med de andre barna i orkesteret – alt ledet av profesjonelle og topp kvalifiserte lærere. I løpet av året har vi vanligvis to helgeseminarer: et seminar bare for vårt orkester, og et seminar sammen med andre strykeorkestre i Groruddalen. I tillegg spiller orkesteret flere konserter i løpet av året, deriblant en juleavslutning, sommeravslutning og 17. maikonsert i aulaen på Tonsenhagen skole. Se hjemmesiden for mer informasjon.
Bestum Strykeorkester AspirantBestum Strykeorkester Aspirant

Bestum Strykeorkester Aspirant

Sandnes Kulturskoles UngdomsklarinettkorSandnes Kulturskoles Ungdomsklarinettkor

Sandnes Kulturskoles Ungdomsklarinettkor

Ytre Helgeland strykeorkesterYtre Helgeland strykeorkester

Ytre Helgeland strykeorkester

Navnet ble forandret til Ytre Helgeland strykeorkester og medlemskontigentet til 100 i semesteret.
Nordberg Strykeorkester BarneorkesteretNordberg Strykeorkester Barneorkesteret

Nordberg Strykeorkester Barneorkesteret

Nordberg strykeorkester er et sosialt og hyggelig nabolagsorkester med fokus på musikk- og samspillsglede for barn og unge. Vi tilbyr undervisning i fiolin, bratsj, cello og kontrabass, og har tre ulike orkester tilpasset alder og erfaring.
JuniorSolisteneJuniorSolistene

JuniorSolistene

Juniorsolistene er et rekrutteringsorkester for Trondheimsolistene. Talentfulle ungdommer mellom 16 og 21 år i Trøndelags distriktet. Mange her går videre med musikkstudier enten i Trondheim, Oslo eller København. De som velger Trondheim får da være med i Trondheimsolistene som for tiden ledes av Geir Inge Lotsberg. Juniorsolistene har 2 helger på våren, sommerprosjekt som turne etc og to helger på høsten.
Nesodden Unge StrykeorkesterNesodden Unge Strykeorkester

Nesodden Unge Strykeorkester

Musikk på Majorstuen skole SymfoniMusikk på Majorstuen skole Symfoni

Musikk på Majorstuen skole Symfoni

Musikk på Majorstuen Symfoni (M@M Symfoni) består av 150 elever som er blåsere, strykere, sangere og pianister ved Musikk på Majorstuen skole. M@M Symfoni søker sponsorer om støtte til aktiviteter utenom den faste undervisningen som betales av Oslo kommune og gis av lærere ved Barratt Due musikkinstitutt. Støtten fra UNOF og sponsorer bidrar til merverdi for ordinære klasser ved Majorstuen skole gjennom felles prosjekter, arrangering av musikk, ekstra undervisning, leie av lokaler til øvelser og konsert. Hver høst bidrar M@M Symfoni til stort prosjekt i Oslo konserthus med alle musikklassene og ordinære klasser på 5. og 6. trinn ved Majorstuen skole. Hver vår bidrar M@M Symfoni til prosjekt for 1.-7. trinn med ordinære klasser på 5. trinn. Styreleder er Peter Lenda.
Lillehammer kulturskoles orkesterLillehammer kulturskoles orkester

Lillehammer kulturskoles orkester

Rektor Eivind Nåvik. Godkjent passive for 2008.
Engebråten UngdomsstrykereEngebråten Ungdomsstrykere

Engebråten Ungdomsstrykere

i cello-orkesteri cello-orkester

i cello-orkester

Kontonr. 1201.78.24811.