Vestnorsk Ungdomssymfoniorkester

Vestnorsk ungdomssymfoniorkester, VENUS, er et fullt symfoniorkester som ble startet våren 2009. Det er UNOF Vestland sitt kretsorkester. Aldersgrensen er veiledende mellom 12 og 19 år.

Gjennom samlinger, konserter og utfordrende repertoar får medlemmene mulighet til personlig musikalsk utvikling. De får innføring i symfonisk musikk og musikktradisjon. VENUS er et naturlig bindeledd mellom de lokale orkestrene/korpsene og Bergen Filharmoniske Ungdomsorkester (BFUng) og rekrutterer de mest ambisiøse ungdommene som har lyst til å utvikle seg i symfoniorkester. Samtidig er VENUS en sosial møteplass for de lokale orkestrene og Sommerskolen på Halsnøy.

Orkesteret har fire helgesamlinger i året, hovedsakelig i Bergensområdet. Man møtes på fredagen og spiller hele helgen.

Kontaktperson

Edel Renate Tangen Vågen
edelrenate@gmail.com
Telefon ikon
41652549

Noen av våre andre medlemsorkestre

Vi har mange unike medlemsorkestre, og her er to tilfeldig utvalgte.

Vis alle
Suzukifiolinistene hovedorkester seniorSuzukifiolinistene hovedorkester senior

Suzukifiolinistene hovedorkester senior

Østfold UngdomsorkesterØstfold Ungdomsorkester

Østfold Ungdomsorkester

Østfold Ungdomsorkester er et regionsorkester for strykere i alderen 12-19 år i Østfold og omegn.

Vi er et prosjektorkester, og til vanlig har vi 1-3 prosjekter i løpet av et år. Orkesteret har ikke noe fast tilholdssted, men har de siste prosjektene ofte øvd i Sarpsborg, med konserter i Sarpsborg/Fredrikstad.

Det er ingen opptaksprøver for å få være med, og vi har et stort fokus på et godt sosialt miljø, samtidig som vi jobber seriøst med musikken vi spiller.

Vi vil gjerne ha med flere på prosjektene våre, så om du har lyst til å være med så er det bare å ta kontakt, så skal vi sørge for at du får vite om når påmelding til neste prosjekt er!