Finn orkester

UNOF har medlemsorkestre over hele landet, fra strykekvartetter til store symfoniorkestre. Her finner du en oversikt over alle orkestrene.

Filter
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Sortland Unge StrykereSortland Unge Strykere

Sortland Unge Strykere

Et ensemble for unge strykere tilknyttet Sortland kulturskole.
Oslo East Suzuki OrchestraOslo East Suzuki Orchestra

Oslo East Suzuki Orchestra

Vår Suzuki gruppa ble dannet nylig i mars 2022 etter oppløsning av Gamle Oslo String Orchestra. Nå heter den " Oslo East Suzuki Orchestra " og registrert i enheten registrer og frivillighet registrer under org.nummer 92944 0005 den 30.juni 2022. Styreleder - Veronika Dokken Dirigent - Olga Cassidy frem til slutten av 2023, Galina Panayotova fra og med Januar 2024 De fleste deltakere hos oss er barna i alderen 5-10 år, vi er 14 deltagerne nå og planlegger å øke deltakere til 20 barna i løpet av året. De fleste deltakere spiller fiolin, en deltaker spiller cello og en deltaker begynner med kontrabass. Vi vil jobbe å skape mer deltaker som er interessert i å spille viola, cello og kontrabass.
Lillehammer kulturskoles orkesterLillehammer kulturskoles orkester

Lillehammer kulturskoles orkester

Rektor Eivind Nåvik. Godkjent passive for 2008.
Musica Sinfonietta -Asker barne-og ungdomsorkesterMusica Sinfonietta -Asker barne-og ungdomsorkester

Musica Sinfonietta -Asker barne-og ungdomsorkester

Musica Sinfonietta er et barne- og ungdomsorkester i Asker kommune, men vi er også åpne for ungdom fra kommuner nær til Asker. Vi har spilt med noen av Norges beste solister: Arve Tellefsen, Håvard Gimse, Alexander Rybak, Catharina Chen, Håvard Gimse og ikke minst flere konserter med Sølvguttene. Ungdomsorkesteret har reist på turné til USA og til flere land i Europa for å spille med andre ungdomsorkstre og voksenkor. Øvested og dag og tid : Risenga Ungdomsskole , Tirsdager kl. 17.00 -18.30 for barneorkesteret. Kl.18.30 -21.00 for ungdomsorkesteret
Hadeland strykeorkesterHadeland strykeorkester

Hadeland strykeorkester

Org. nr. 993 770 043, kto. 2020 32 80727
Juniororkesteret Barratt DueJuniororkesteret Barratt Due

Juniororkesteret Barratt Due

Juniororkesteret Barratt Due er et kammerorkester for strykertalenter i alderen 13-19 år fra hele Norge. Prøvespill er tidlig i vårsemesteret for oppstart i høstsemesteret. Våre medlemmer går som regel på en vgs med musikklinje, og en del av musikerne følger talent-tilbudet på Edvard Munch videregående i Oslo. Juniororkesteret Barratt Due ble grunnlagt av kunstnerisk leder Soon-Mi Chung Barratt-Due i 1985 og har siden blitt ledet av henne (1985-1993 og 2006-dd) og Alf Richard Kraggerud (1993-2006). I pakt med Barratt Due musikkinstitutts pedagogiske idé om at ensemblespillet er selve kjernen i dannelsen av unge musikere, har Juniororkesteret helt siden starten vært en viktig del av aktivitetene ved Unge Talenter-avdelingen. Samtlige i Juniororkesteret spiller kammermusikk jevnlig og er deltagere i minst én fast kammergruppe i orkesterets regi. Noen av disse kammergruppene er prisbelønte og har spilt sammen lenge. Professor Soon-Mi Chung Barratt-Due legger vekt på god teknikk, perfekt klang hos den enkelte musiker og en dynamisk fremføring hos orkesteret som helhet, og har en unik erfaring som hun deler med orkesterets medlemmer under sine spennende øvelser i Kammersalen. Styreleder for Juniororkesteret Barratt Due fra 2023 er Elisabeth Vatn. Blant orkesterets tidligere medlemmer finner vi en lang rekke musikere som i dag har framskutte posisjoner innen norsk og internasjonalt musikkliv. Orkesteret har gjennom sin utstrakte turnévirksomhet besøkt både store byer i Norge og i Europa, og de var i 2015 på en lang turne i Korea, dirigentens hjemland.De har et rikt samarbeid om kammermusikk med Chetham's School of Music med årlige besøk og gjenbesøk i Oslo og Manchester. Juniororkesteret Barratt Due har flere utgivelser på CD bak seg, blant annet med verker som er spesielt tilegnet Barratt Dues Juniororkester. I 2022/2023 urfremførte de til Olav Anton Thommesen-jubileet han nyskrevne orkesterverk LIVSKRAFT, i to deler. (Siste del har urfremføing 6. september 2023). Juniororkesteret har også spilt på Mestermøter på Nasjonalmuseet, gjestet Trondheim og Stavanger i 2022 og deltatt på symfoniske prosjekter gjennom Bardus, sammen med andre musikere fra Barratt Due Unge Blåsere, Juniorensemblet Barratt Due og Norges Musikkhøgskole. De deltar også jevnlig på Oslo Kammermusikkfestival.
Sandnes Kulturskole AspirantorkesterSandnes Kulturskole Aspirantorkester

Sandnes Kulturskole Aspirantorkester

Byens kuleste Aspirantorkester består av 44 unge musikanter fra 7 til 12 år, og preges av stor spilleglede og godt sosialt samhold. Orkesteret er tilknyttet Sandnes kulturskole, men har eget styre valgt blant orkesterets foresatte. Fast øvingstid er torsdager 1630-1750, og dirigent er Malgorzata Ofstad, sammen med instruktørene Sindre Lyslo (fiolin), Petro Sokach (cello), Anja Felbab (piano) og Kari Eide (assistent).
KattastrofenKattastrofen

Kattastrofen

Kattastrofen er elev-orkesteret ved Oslo katedralskole (populært kalt Katta), og derav navnet Kattastrofen.
Vestre Aker KammerorkesterVestre Aker Kammerorkester

Vestre Aker Kammerorkester

Vestre Aker Strykeorkester er et av Norges største strykeorkester for barn og ungdom. Elever fra fire til nitten år utvikler musikalitet og musikkglede gjennom samspill, seminarer og konserter. Orkesteret er et foreldredrevet orkester som tilbyr individuell instrumentalundervisning på fiolin, bratsj, cello og kontrabass på flere av barneskolene i bydel Vestre Aker i Oslo. Alle medlemmer har i tillegg tilbud om ukentlig orkesterøvelse i grupper tilpasset sitt nivå og alder. Vi samarbeider med Oslo kulturskole og har flinke, profesjonelle pedagoger til alle instrumentgrupper. Vi tar imot både nybegynnere og mer erfarne barn og unge som ønsker å spilles et strykeinstrument hos oss. Vi har profesjonelle instruktører som er lærere og dirigenter. Orkesteret arrangerer både seminarer og turer gjennom året, og har også et samarbeid med et tysk skoleorkester i Lübeck for våre eldste medlemmer. Kammerorkesteret er for våre eldste og mest viderekomne elever.
Bergen Vest Unge StrykereBergen Vest Unge Strykere

Bergen Vest Unge Strykere

Nåværende styreleder fratrer ved årsmøte etter nyttår 2023. Få medlemmer gjør at det er kun en aktuell forelder som er nåværende styremedlem som kan overta styreleder ansvar. Forsikring gjennom UNOF endret til instrument forsikring for 2019 og deretter.
Marienlyst og Ullevål SkoleorkesterMarienlyst og Ullevål Skoleorkester

Marienlyst og Ullevål Skoleorkester

Høst 2021 hadde vi følgende kontingentsatser: Ordinær sats: 3900.- 45-min sats: 6000.- Bare orkester: 1900.-
Ytre Helgeland strykeorkesterYtre Helgeland strykeorkester

Ytre Helgeland strykeorkester

Navnet ble forandret til Ytre Helgeland strykeorkester og medlemskontigentet til 100 i semesteret.
i cello-orkesteri cello-orkester

i cello-orkester

Kontonr. 1201.78.24811.
Nordstrand ungdomssymfoniorkesterNordstrand ungdomssymfoniorkester

Nordstrand ungdomssymfoniorkester

Symfoniorkester for barn i ungdomsskolen og videregående skole. Søsterorkester med Nordstrand skoleorkester.
Regnbuen Barne- og UngdomsorkesterRegnbuen Barne- og Ungdomsorkester

Regnbuen Barne- og Ungdomsorkester

Bodø Unge StrykereBodø Unge Strykere

Bodø Unge Strykere

Tidligere Saltvern Skole Strykeorkester.
FiolinakademietFiolinakademiet

Fiolinakademiet

Rana GitarforeningRana Gitarforening

Rana Gitarforening

Utmeldt etter telefonsamtale med leder 11.12.2023. tw.
Sandnes Kulturskole Unge StrykereSandnes Kulturskole Unge Strykere

Sandnes Kulturskole Unge Strykere

Sandnes kulturskole Unge Strykere Sandnes kulturskole Unge Strykere består av ca. 45 unge musikanter i alderen 10 til 14 år. Orkesteret er knyttet til Sandnes kulturskole, men er en egen organisasjon med eget styre valgt blant orkesterets medlemmer og deres foresatte. I Unge Strykere legges det vekt på at medlemmene skal bli kjent med et allsidig repertoar, med musikk av ulike genre. Det sosiale er også viktig, og det arrangeres jevnlig konserter, seminarer og turer. Fast øvingstid er torsdager kl. 18.00 - 20.00.
POLARE STRØK - unge strykere i HarstadPOLARE STRØK - unge strykere i Harstad

POLARE STRØK - unge strykere i Harstad

Steinerskolens strykeorkester StorestrykSteinerskolens strykeorkester Storestryk

Steinerskolens strykeorkester Storestryk

Steinerskolens strykeorkester ble stiftet i 1954 tilknyttet Rudolf Steinerskolen i Oslo, Hovseter.
Suzukifiolinistene Hovedorkester (junior)Suzukifiolinistene Hovedorkester (junior)

Suzukifiolinistene Hovedorkester (junior)

Barneorkesteret Barratt DueBarneorkesteret Barratt Due

Barneorkesteret Barratt Due

Barneorkesteret Barratt Due (BORK) Eleven begynner i Barneorkesteret i sitt 3. spilleår. Normalt er Barneorkesteret for elever i 3. og 4. klasse. Alder: 8-10 år. Eleven kan være yngre hvis eleven allerede har spilt to år. Vi arrangerer prøvespill hvert år for aktuelle kandidater. Orkesteret øver kl. 10.00 – 12.00 hver lørdag i skoleåret og deltar på to-fire konserter per semester. I enkelte perioder deltar orkesteret også i andre sammenhenger, som forestillinger og felleskonserter. I 2022/2023 har Barneorkesteret hatt et godt samarbeid med Stavanger Juniororkester, med besøk og konsert i Stavanger konserthus før jul og gjenbesøk med konsert i Universitetets Aula i juni. Læringspotensialet i orkesterspill er av stor betydning. Derfor er det viktig at alle opplever at de sitter i et orkester hvor de mestrer repertoaret og samtidig får relevante utfordringer. På orkesterprøvene arbeider vi mye med å oppdage gleden av å musisere sammen med andre, puste sammen, ha kontakt med hverandre, spille på samme måte, begynne og slutte samtidig, legge merke til de små detaljene og at hver enkelts innsats er avgjørende for hvordan resultatet blir. Vi jobber iherdig hver lørdag og prøvene består av medlemmer i full konsentrasjon i et øyeblikk og fulle av latter i et annet. Dirigent for Barneorkesteret Barratt Due er Maria Conde Campos. Styreleder fra 2024 er Liyang Xia.
Stavanger UngdomsorkesterStavanger Ungdomsorkester

Stavanger Ungdomsorkester

Absolutt CelloAbsolutt Cello

Absolutt Cello

ABSOLUTT CELLO ble stiftet i 2007 av cellisten og cellopedagogen Torfinn Hoffart. Utgangspunktet for ABSOLUTT CELLO er basert på gruppeundervisning, - et tilbud som kommer i tillegg til den individuelle celloundervisningen og vanlig orkesterdeltagelse. Våre medlemmer må ha godkjent cellolærer og ha spilt i minst ett år. Vi har fire nivåer, Basis (6-9 år), Medium(8-12 år), Høyere Nivå (11-14 år) og Utøvende Nivå/Solist(13-25 år). Samlingene er morsomme, inspirerende og lærerike for de cellospillende medlemmene. Opplegget baseres på å samarbeide med ulike lærere og pedagoger. Manager Astrid Eggesvik ordner det praktiske både på kurs og konserter, mens våre studenter og instruktører hjelper til med gruppene på helgekurs og samlinger. Vi har et fast samarbeid med akkompagnatør Margeretha Stassen på elevkonserter, og med filharmoniker Kari Ravnan, som holder mesterklasser for de to eldste nivåene. Hvert år reiser Utøvende Nivå til Praha og spiller med cellister der, ledet av professor Tomas Strasil og pianist Hana Forsterova. I tillegg drar hele celloensemblet med alle nivåer av og til på seminarhelg andre steder i Norge. Torfinn og Absolutt cello har også et godt samarbeid med MDW i Wien, og har vært på Europaturneer til Wien, Budapest, Berlin, Plzen, Liberec og Heviz. Vi har 6 personer i styret, deriblant spillende medlemmer.
C# MusicC# Music

C# Music

C# Music (lest C Sharp Music, (men også Ciss Music) er en musikkforening hovedsakelig for elever ved Children's International School Sarpsborg (CISS), men er også åpen for andre som skulle være interessert. Foreningen har som mål å vekke og stimulere interesse for musikk hos barn og unge, først og fremst gjennom orkesterspill og prosjekter etter skoletid for strykere, men også potensielt andre prosjekter som kan involvere f.eks. kor og dans. Aldersgruppen er barn i grunnskolealder, 6 til 16 år.
Juniorblokkfløytistene St. SunnivaJuniorblokkfløytistene St. Sunniva

Juniorblokkfløytistene St. Sunniva

Haugaland UngdomssymfoniorkesterHaugaland Ungdomssymfoniorkester

Haugaland Ungdomssymfoniorkester

Haugaland ungdomsymfoni (Huso) består dette året av 29 ungdommer i alderen 13 til 19 år. Fast besetning er strykere og fløyter. Orkesteret er knyttet til Haugesund, Karmøy og Tysvær kulturskole, men har et eget styre valgt blant orkesterets medlemmer og deres foresatte. Dirigent er Bernhard Gismervik, og sammen har han med seg som instruktør (Liv Gismervik). Fast øvingstid er mandager fra 19.00 - 21.00. Haugaland ungdomsymfoni er medlem av De unges orkesterforbund.
Buskerud UngdomsstrykeorkesterBuskerud Ungdomsstrykeorkester

Buskerud Ungdomsstrykeorkester

BUSO (Buskerud Ungdomsstrykeorkester) er et regionsorkester for barn/ungdom som spiller strykeinstrumenter i Viken, Buskerud i alderen 11-18 år. Vi ønsker oss flere medlemmer. Spiller du et strykeinstrument og vil spille i orkester, er du hjertelig velkommen til å spille sammen med oss. Ta kontakt med dirigent Dag Øystein Berger på tlf. 90697817 eller e-post: dagob@lifi.no
Bardu strykeorkesterBardu strykeorkester

Bardu strykeorkester

Norsk kontrabassklubbNorsk kontrabassklubb

Norsk kontrabassklubb

Kvartett SaphirKvartett Saphir

Kvartett Saphir

KVARTETT SAPHIR er en ung og ambisiøs kvartett som består av Amanda Noor Vatn (fiolin/bratsj), Philippe Jayer (fiolin/bratsj), Torje Råbu (fiolin/bratsj) og Iris Kalliovirta (cello). Kvartetten er 1.prisvinnere fem år på rad i den nasjonale konkurransen Ungdommens musikkmesterskap. I 2022 og 2023 fikk de 1. pris i Midgardkonkurransen, Kammermusikklassen. De er svært aktive på konsertscener og festivaler og har regelmessig oppdrag for næringslivet, private og offentlige bedrifter. Siden 2019 har de vært med i ung kvartettserie, Oslo Quartet Series’ talentprogram for unge strykekvartetter. Gjennom dette programmet har de spilt konserter blant annet i Operaen, Gamle logen og på Sentralen, og deltatt i en rekke mesterklasser med internasjonale kvartetter, bla. Juilliard Quartet, Belcea Quartet og Brentano Quartet og Vertavokvartetten. De har spilt på festivaler som Brahms på 123, Absolutt Haydn, Vertavos 35 årsfest på Sentralen. De har spilte på Slottet ved utdelingen av Kongens fortjenestemedalje og på Nasjonalteatrets 17.mai-konsert. I 2019 fikk de gullknappen på TV2 Norske Talenter med et verk av Sjostakovitsj, og gikk videre til finalen. De har spilt ved utdeling av St.Olav i Gamle Festsal og på Redd Barnas fredsprisfest på Nobels Fredssenter som ble sendt på NRK og TV2. I 2020 var kvartetten med i et kvartettsamarbeid ved Chetham School of music i Manchester. Av andre konserter Kvartett Saphir har spilt kan blant annet nevnes egen helaftens konsert ved Sentralens digitale konsertserie i 2020, sommerkonsert på Ramme gård under Aulaserien, de har urfremført Øyvind Matres arrangement på «Ja, vi elsker» - skrevet spesielt for Kvartett Saphir, konserter for Nordstrand huskonserter, konserter i Narvik kulturhus i samarbeid med Musikk i Nordland mfl.(2021). I 2022 har de samarbeidet med Det Norske Jentekor om en urfremføring av Ståle Kleibergs verk «Å høyra til» for strykekvartett og kor i Nidaros Domen og Universitetets Aula. De har også gitt flere konserter på Nordsjø Musikkfest, Horten kammermusikkfest, spilt på utdelingen av Abelprisen i Universitetets aula sendt på NRK, Alf Hurum festkonsert, Gartneriet Bygdøy Kongsgård og Filmproduksjon for TV-skolen, Lillehammer. I desember 2022 inviterte de for første gang til sin egenproduserte konsert «Jul med Saphir» på Sentralen hvor de for færste gang presenterte Saphir XL – et utvidet Saphir i kammerorkesterformat i tillegg til at de inkluderte cembalo, blåsere og sangere. På Kvartett Saphirs repertoar står blant annet strykekvartetter av Felix Mendelssohn Bartholdy, Dimitri Shostakovitsj, Sergei Prokovieff, W.A.Mozart, Joseph Haydn,Antonin Dvořák, Sulkhan Tsintsadze, Edvard Grieg, Ludwig Van Beethoven, Philip Glass og Arne Nordheim, Ernest Chausson, Ståle Kleiberg, Arnold Shoenberg. Utøverne er elever ved Barratt Due Unge Talenter og er også dyktige solister og orkesterutøvere. Kvartetten får sin undervisning av Kari Ravnan, cellist i Oslo Filharmonien og professor ved Barratt Due. Kvartett Saphir: Amanda Noor Vatn,16 (fiolin/bratsj) Philippe Jayer,16(fiolin/bratsj) Torje Råbu,16 (fiolin/bratsj) Iris Kalliovirta,16 (cello).
Jæren Ung SymfoniJæren Ung Symfoni

Jæren Ung Symfoni

Innbetalinger merkes prosjektnummer O291 (O for Ove) som JUSI.
Molde Kulturskoles OrkesterMolde Kulturskoles Orkester

Molde Kulturskoles Orkester

Planlagt møte i styret med foreldre den 16.1.2024.
Epler og Pære kvintettEpler og Pære kvintett

Epler og Pære kvintett

Fem kjekke gutter som øver jevnt og trutt
Haugesund Kulturskoles OrkesterHaugesund Kulturskoles Orkester

Haugesund Kulturskoles Orkester

Disen StrykeorkesterDisen Strykeorkester

Disen Strykeorkester

Disen Strings (Disen Strykeorkester) er strykeorkesteret på Disen skole. Vi tilbyr elevene undervisning på fiolin, bratsj og cello i øvingslokaler på Disen skole. Orkesteret har som mål å skape musikkglede gjennom samspill, individuell utvikling og mestringsfølelse. Disen Strings er et aktivt orkester, og vi har flere konserter og seminarer i løpet av året. Repertoaret er variert, og vi spiller både folkemusikk, klassisk musikk og filmmusikk. I tillegg til det musikalske er vi opptatt av det sosiale og at elevene bygger relasjoner på tvers av aldersgrupper. Vi har også samarbeid med de andre orkestrene i bydelen. Orkesteret er delt i underorkestre etter hovedsakelig alder: • Småstryk • Aspirantorkester • Hovedorkester Du finner mer informasjon på www.disenstrings.no.
Lillestrøm Unge Strykere (LILLUS)Lillestrøm Unge Strykere (LILLUS)

Lillestrøm Unge Strykere (LILLUS)

Kontingent: 400,-
Bestum StrykeorkesterBestum Strykeorkester

Bestum Strykeorkester

Bømlo StrykeorkesterBømlo Strykeorkester

Bømlo Strykeorkester

Lørenskog unge strykereLørenskog unge strykere

Lørenskog unge strykere

Follo UngdomsstrykeorkesterFollo Ungdomsstrykeorkester

Follo Ungdomsstrykeorkester

Musikk på Majorstuen skole SymfoniMusikk på Majorstuen skole Symfoni

Musikk på Majorstuen skole Symfoni

Musikk på Majorstuen Symfoni (M@M Symfoni) består av 150 elever som er blåsere, strykere, sangere og pianister ved Musikk på Majorstuen skole. M@M Symfoni søker sponsorer om støtte til aktiviteter utenom den faste undervisningen som betales av Oslo kommune og gis av lærere ved Barratt Due musikkinstitutt. Støtten fra UNOF og sponsorer bidrar til merverdi for ordinære klasser ved Majorstuen skole gjennom felles prosjekter, arrangering av musikk, ekstra undervisning, leie av lokaler til øvelser og konsert. Hver høst bidrar M@M Symfoni til stort prosjekt i Oslo konserthus med alle musikklassene og ordinære klasser på 5. og 6. trinn ved Majorstuen skole. Hver vår bidrar M@M Symfoni til prosjekt for 1.-7. trinn med ordinære klasser på 5. trinn. Styreleder er Pål Risa Zachariassen.
SaltdalstrykerneSaltdalstrykerne

Saltdalstrykerne

Kto. 4628.60.28411
Nesttun Unge StrykereNesttun Unge Strykere

Nesttun Unge Strykere

Vi er et barne- og ungdomsstrykeorkester fra Fana bydel i Bergen. Vi har ca 75 medlemmer i alderen 6-16 år fordelt på fire orkestre. Vi øver i Fana Kulturhus hver onsdag. Ta kontakt på nesttunungestrykere@gmail.com om du har lyst på mer informasjon.
Lilleborg strykeorkesterLilleborg strykeorkester

Lilleborg strykeorkester

SteinkjersolisteneSteinkjersolistene

Steinkjersolistene

Merk at orkesteret har skiftet navn fra årsmøtet i 2013.
Sortland StrykeorkesterSortland Strykeorkester

Sortland Strykeorkester