Buskerud Ungdomsstrykeorkester

BUSO (Buskerud Ungdomsstrykeorkester) er et regionsorkester for barn/ungdom som spiller strykeinstrumenter i Viken, Buskerud i alderen 11-18 år.


Vi ønsker oss flere medlemmer. Spiller du et strykeinstrument og vil spille i orkester, er du hjertelig velkommen til å spille sammen med oss. Ta kontakt med dirigent Dag Øystein Berger på tlf. 90697817 eller e-post: dagob@lifi.no

Kontaktperson

Renate Martinsen
leder.buso@gmail.com
Telefon ikon
45887651

Noen av våre andre medlemsorkestre

Vi har mange unike medlemsorkestre, og her er to tilfeldig utvalgte.

Vis alle
Musikk på Majorstuen skole SymfoniMusikk på Majorstuen skole Symfoni

Musikk på Majorstuen skole Symfoni

Musikk på Majorstuen Symfoni (M@M Symfoni) består av 150 elever som er blåsere, strykere, sangere og pianister ved Musikk på Majorstuen skole.


M@M Symfoni søker sponsorer om støtte til aktiviteter utenom den faste undervisningen som betales av Oslo kommune og gis av lærere ved Barratt Due musikkinstitutt.

Støtten fra UNOF og sponsorer bidrar til merverdi for ordinære klasser ved Majorstuen skole gjennom felles prosjekter, arrangering av musikk, ekstra undervisning, leie av lokaler til øvelser og konsert.

Hver høst bidrar M@M Symfoni til stort prosjekt i Oslo konserthus med alle musikklassene og ordinære klasser på 5. og 6. trinn ved Majorstuen skole. Hver vår bidrar M@M Symfoni til prosjekt for 1.-7. trinn med ordinære klasser på 5. trinn.

Styreleder er Peter Lenda.