Valdres sommersymfoni 2024

Om Valdres sommersymfoni

Valdres sommersymfoni har siden oppstarten i 1994 blitt Nord-Europas største kurs for klassiske musikktalenter. Hver sommer er Valdres møteplass for talenter, unge musikere, lærere og artister. Lærerlisten består av fremragende pedagoger og akkompagnatører fra inn- og utland for å sikre at vi treffer hver enkelt deltaker nivåmessig, fra de yngste barna til studenter med allerede påbegynte karrierer. Valdres sommersymfoni er opptatt av å være en inspirerende, lærerik og hyggelig møteplass for musikere med stor interesse for utvikling og spilleglede. Mange unge musikere kommer tilbake til Valdres hver sommer for å treffe igjen gode venner som brenner for klassisk musikk, lære av hverandre og fordype seg i musikken sammen.


I 2024 foregår kursene i 2 perioder, 21.-26. juni og 26. juni-1. juli, og vi har en bred kursmeny med kurs for både for strykere, harpister og organister. Nytt av året er et eget kammermusikkurs og kurs for organister.

Pris


Kurspriser
Den subsidierte kursavgiften for alle våre kurs er på 9975 NOK* per deltaker per kursperiode. Kursavgiften dekker all undervisning og konserter (6000 NOK), samt kost og losji på Valdres folkehøgskole (3975 NOK).

Stipender og rabatter
Undervisningsstipend: For deltakere som trenger det er det mulig å søke om halvt eller helt undervisningsstipend på henholdsvis 3000 NOK eller 6000 NOK. Dette krysser man av for ved innsending av søknaden.

Søknadsfristen er 15.januar hvert år. Les mer om kurstilbudet og lærere på www.sommersymfoni.no/kursene. For spørsmål ta kontakt på ingvild.loen@sommersymfoni.no