Sommerskolen på Halsnøy 2024

Om Sommerskolen på Halsnøy

Vi gleder oss til å tilbringe en fantastisk uke på Halsnøy sammen med dere på Sunnhordaland folkehøgskole, som ligger på vakre Halsnøy i Kvinnherad. Kjell Seim dirigerer symfoniorkesteret og Sarah Wang dirigerer ungdomsorkesteret. Alle instrumentgruppene har egne instruktører. Ved siden av instruktørene er det med 5 foreldrevakter. Hver kveld er det kveldskonserter i Løa. Der kan de som ønsker å framføre noe for de andre, få lov å spille alene med pianist eller sammen i ulike ensembler. Sommerskolen avsluttes med konsert i Grieghallen søndag 04.08.2024 kl. 16.00.

UNGDOMSORKESTERET er et strykeorkester for musikanter fra 10/12 til ca 15 år. Orkesteret har vanligvis rundt 30 deltagere. Orkesteret ledes av Sarah Wang. Hver dag er det både gruppeprøver og fellesprøver, med erfarne instruktører for hver stemme. Kurset avsluttes med konsert i Grieghallen 04. august.

SYMFONIORKESTERET har full besetning og er for ungdommer fra 15 til 25 år. Nivået er høyt og mange av de som er med på kurset spiller til vanlig i ungdomssymfoniorkestre som NUSO, Ung Filharmoni eller BFUng. I kurset møtes dedikerte unge orkestermusikere for en uke med fullt trøkk og sosialt overskudd. Orkesteret ledes av Kjell Seim. Det er daglige tuttiprøver og gruppeprøver ledet av erfarne instruktører som alle spiller i profesjonelle symfoniorkestre, for det meste Bergen Filharmoniske Orkester.

I tillegg til å være et orkesterkurs for barn og ungdom inneholder sommerskolen:

  • Huskonsert
  • Bading hver dag!
  • Gammaldans under ledelse av Kjell Seim – instruktørene spiller i husbandet
  • Bordtennis, fotball og andre uteaktiviteter
  • Gjennomført god stemning

Pris

Sommerskolen på Halsnøy koster 6500 NOK pr. deltager. Søskenmoderasjon er på 5500 NOK pr. søsken.

Påmeldingsfrist er 01. juni 2024.
Ønsker du å melde deg på etter 01. juni 2024 kan du ta kontakt med styret@unofvestland.no

Kontakt

Edel Renate Vågen (416 52 549 / styret@unofvestland.no)

For mer informasjon se halsnoy.no.