UNOF Oslos Høstseminar

Prisen for seminaret er 500 kr inkludert lunsj, drikke og frukt. Vi har også friplasser på seminaret og mulighet for redusert deltakeravgift.

Seminaret starter kl 10 begge dager, og slutter kl 15 på lørdag. Søndag kl 15 er det konsert på Gamle Munch scene, og seminaret slutter etter dette.

For 9-12 år:
STORT ORKESTER – Instruktør: Kristin Sæther Chandras
På dette seminaret spiller vi sammen i et stort orkester med opp til 50 unge musikere! Kristin har jobbet som fiolin/bratsjpedagog og dirigent i Bestum Strykeorkester i over tjue år. Kristin elsker å jobbe med barn og unge i orkester og er opptatt av å finne repertoar som elevene tenner på og legge til rette for at alle henger med og får utfordringer de trenger for å utvikle seg mest mulig. I år feirer vi folkemusikkens år og på programmet står blant annet norsk og irsk folkemusikk. Vi har instruktører på hver strykegruppe.

For 11 år og eldre:
AGENCY, Raga og indisk musikk – Instrukør: Harpreet Bansal og Cikada Strykekvartett.
Raga og indisk musikk- instrukør: Harpreet Bansal og Cikada strykekvartett.
Her får unge musikere et innblikk i den rike musikktradisjonen, indisk musikk. Elevene lærer om raga-improvisasjon og hvordan de skal orientere seg i et musikalsk forløp som kombinerer åpne og faste elementer, og de får oppleve en tilnærming til musikkutøving hvor gehør, sangbarhet og pust står sentralt. Et mål med prosjektet er at de ulike tilnærmingsmåtene kan berike hverandre, slik at elevene kan ta med seg nye perspektiver inn i videre arbeid med sjangrene de ellers jobber med. Strykere fra Cikada vil være med som gruppeinstruktører.

For 12 år og eldre:
KAMMERORKESTER INN I MUSIKKEN – Instruktør: Terje Tønnesen
På dette seminaret gjør vi et dypdykk inn i klassisk musikk for kammerorkester. På repertoaret står blant annet Bartoks rumenske folkedanser. Fiolinisten Terje Tønnesen leder seminaret. Han har i en årrekke ledet Det Norske Kammerorkestet og var konsertmester i Oslo-Filharmonien i hele 37 år. Han har de siste årene hatt flere spennende prosjekter med ungdomsorkestre i UNOF.

Påmeldingsfristen er nå gått ut. Ta kontakt med oss på torunn@unof.no for påmelding.