Musikklivets uke: vis fram aktiviteten i orkestrene!

x min lesetid

Siden pandemien startet har hverdagen for de fleste vært snudd på hodet, og mange har måttet avstå fra sine faste musikkaktiviteter i månedsvis.Heldigvis er bekymringer og restriksjoner gradvis i ferd med å byttes ut med glede og fellesskap igjen. Dette vil vi feire! Derfor har vi gått sammen om en felles feiring av det frivillige musikklivet: Norsk musikkråd, Musikkens studieforbund og de tilknyttede organisasjonene, inkludert UNOF og NASOL.Vi vil vise at vi finnes, både til gamle og nye medlemmer, til samfunnet rundt oss, og til alle politikere og media. Her er vi, og vi gleder oss over at vi nå kan være aktive igjen. Vi ønsker å spre musikkglede, og vil vise frem hvor viktige vi er for barn, unge og voksne.Samtidig lyser UNOF ut oppstartsstøtte, der orkestre kan motta inntil 10 000 kroner for å komme gang med aktivitet etter lang tids koronastenging.

Hvordan delta under Musikklivets uke?

For å gjøre mer ut av feiringen kan man også:

Mer informasjon

Les mer om denne kampanjen på Norsk Musikkråds nettsider!Her kan du lese og søke om UNOFs oppstartsstøtte.Frist 9. september!

Lese mer?

Hold deg oppdatert på orkesterverdenen.

Vis alle
Norges største orkesterNorges største orkester
Over 200 barn og unge i Stavanger Konserthus.
– Det var nesten litt uvirkelig at Dronningen faktisk var der– Det var nesten litt uvirkelig at Dronningen faktisk var der
Jan 28, 2024
Urfremføring, trær som drømmer og storfint besøk.
Pangstart for OrkesteråretPangstart for Orkesteråret
Jan 8, 2024
I fjor startet tre 11-åringer opp Piccolino Orchestra. I helgen var deres aller første konsert.
Treet lever videreTreet lever videre
Nov 17, 2023
Hvordan tar du best vare på instrumentet ditt? Svaret får du her.