Musikken blir ikke den samme uten deg

x min lesetid

Se video!Denne våren har bydd på utfordringer for de aller fleste. En ny hverdag har ført til nye vaner, og for de mange som i ukesvis har måttet avstå fra sine hverdagslige musikkaktiviteter, kan veien tilbake være lang.Det ønsker vi å gjøre noe med! Derfor har Norsk musikkråd, Musikkens studieforbund og deres medlemsorganisasjoner, inkludert UNOF, gått sammen om denne kampanjen.

Nasjonal kampanje i uke 36

I uke 36 oppfordrer vi til aktiviteter som vil bidra til å holde på gamle og rekruttere nye medlemmer og frivillige til lagene.I ukene som leder opp til uke 36 vil det foregå en nasjonal annonseringskampanje på et bredt spekter av sosiale medie-kanaler. Kampanjen vil bestå av grafisk materiell, bilder og videoer.Til det trenger vi deres hjelp!

Slik kan du bidra

En del av kampanjen vil bestå av videoklipp som viser «Gjensynsglede». Disse ønsker vi at dere skal filme - så klipper Norsk Musikkråd dem sammen.Vi oppfordrer så mange orkestre som mulig til å delta! Hvordan dette foregår kan du lese mer om på nettsidene til kampanjen.

Lese mer?

Hold deg oppdatert på orkesterverdenen.

Vis alle
Norges største orkesterNorges største orkester
Over 200 barn og unge i Stavanger Konserthus.
– Det var nesten litt uvirkelig at Dronningen faktisk var der– Det var nesten litt uvirkelig at Dronningen faktisk var der
Jan 28, 2024
Urfremføring, trær som drømmer og storfint besøk.
Pangstart for OrkesteråretPangstart for Orkesteråret
Jan 8, 2024
I fjor startet tre 11-åringer opp Piccolino Orchestra. I helgen var deres aller første konsert.
Treet lever videreTreet lever videre
Nov 17, 2023
Hvordan tar du best vare på instrumentet ditt? Svaret får du her.