Europeisk orkesterfestival 202... 2!

x min lesetid

På grunn av den pågående Covid-19-pandemien og smittevernstiltakene som er i stadig forandring over hele Europa, har Den europeiske orkesterføderasjonen (EOFed) bestemt seg for å utsette Europeisk Orkesterfestival ett år.Festivalen skulle egentlig bli avholdt i Plovdiv i Bulgaria i mai 2021, men er nå flyttet til 2022.

En felleseuropeisk organisasjon

Under normale forhold blir Europeisk Orkesterfestival arrangert hvert tredje år, i et nytt land hver gang. Forrige festival ble arrangert i Bergen i 2018, med UNOF og NASOL som vertskap.Både UNOF og NASOL er medlemmer av EOFed, som samler orkestermiljøer fra hele Europa i en felles organisasjon.

Elektronisk lounge

I likhet med mange andre har også EOFed gjort mange av sine aktiviteter digitale i løpet av det siste året.6. mars klokka 10-1130 arrangerer EOFed en digital "lounge". Hvis du er orkestermusiker, dirigent eller noe annet, og ønsker å kunne sludre med europeiske orkesterkolleger, er det mulig å melde seg på.

Lese mer?

Hold deg oppdatert på orkesterverdenen.

Vis alle
Norges største orkesterNorges største orkester
Over 200 barn og unge i Stavanger Konserthus.
– Det var nesten litt uvirkelig at Dronningen faktisk var der– Det var nesten litt uvirkelig at Dronningen faktisk var der
Jan 28, 2024
Urfremføring, trær som drømmer og storfint besøk.
Pangstart for OrkesteråretPangstart for Orkesteråret
Jan 8, 2024
I fjor startet tre 11-åringer opp Piccolino Orchestra. I helgen var deres aller første konsert.
Treet lever videreTreet lever videre
Nov 17, 2023
Hvordan tar du best vare på instrumentet ditt? Svaret får du her.