Musikk på Majorstuen skole Symfoni

Musikk på Majorstuen Symfoni (M@M Symfoni) består av 150 elever som er blåsere, strykere, sangere og pianister ved Musikk på Majorstuen skole.


M@M Symfoni søker sponsorer om støtte til aktiviteter utenom den faste undervisningen som betales av Oslo kommune og gis av lærere ved Barratt Due musikkinstitutt.

Støtten fra UNOF og sponsorer bidrar til merverdi for ordinære klasser ved Majorstuen skole gjennom felles prosjekter, arrangering av musikk, ekstra undervisning, leie av lokaler til øvelser og konsert.

Hver høst bidrar M@M Symfoni til stort prosjekt i Oslo konserthus med alle musikklassene og ordinære klasser på 5. og 6. trinn ved Majorstuen skole. Hver vår bidrar M@M Symfoni til prosjekt for 1.-7. trinn med ordinære klasser på 5. trinn.

Styreleder er Peter Lenda.

Kontaktperson

Peter Lenda
peter@lco.no
Telefon ikon

Noen av våre andre medlemsorkestre

Vi har mange unike medlemsorkestre, og her er to tilfeldig utvalgte.

Vis alle
Oslo East Suzuki OrchestraOslo East Suzuki Orchestra

Oslo East Suzuki Orchestra

Vår Suzuki gruppa ble dannet nylig i mars 2022 etter oppløsning av Gamle Oslo String Orchestra. Nå heter den " Oslo East Suzuki Orchestra " og registrert i enheten registrer og frivillighet registrer under org.nummer 92944 0005 den 30.juni 2022.
Styreleder - Veronika Dokken
Dirigent - Olga Cassidy frem til slutten av 2023, Galina Panayotova fra og med Januar 2024

De fleste deltakere hos oss er barna i alderen 4-10 år, vi er 14 deltagerne nå og planlegger å øke deltakere til 20 barna i løpet av året. De fleste deltakere spiller fiolin, en deltaker spiller cello og en deltaker begynner med kontrabass. Vi vil jobbe å skape mer deltaker som er interessert i å spille viola, cello og kontrabass.
Haugaland UngdomssymfoniorkesterHaugaland Ungdomssymfoniorkester

Haugaland Ungdomssymfoniorkester

Haugaland ungdomsymfoni (Huso) består dette året av 29 ungdommer i alderen 13 til 19 år. Fast besetning er strykere og fløyter.
Orkesteret er knyttet til Haugesund, Karmøy og Tysvær kulturskole, men har et eget styre valgt blant orkesterets medlemmer og deres foresatte.
Dirigent er Bernhard Gismervik, og sammen har han med seg som instruktør (Liv Gismervik).
Fast øvingstid er mandager fra 19.00 - 21.00.
Haugaland ungdomsymfoni er medlem av De unges orkesterforbund.