Absolutt Cello

ABSOLUTT CELLO ble stiftet i 2007 av cellisten og cellopedagogen Torfinn Hoffart. Utgangspunktet for ABSOLUTT CELLO er basert på gruppeundervisning, - et tilbud som kommer i tillegg til den individuelle celloundervisningen og vanlig orkesterdeltagelse. Våre medlemmer må ha godkjent cellolærer og ha spilt i minst ett år. Vi har fire nivåer, Basis (6-9 år), Medium(8-12 år), Høyere Nivå (11-14 år) og Utøvende Nivå/Solist(13-25 år). Samlingene er morsomme, inspirerende og lærerike for de cellospillende medlemmene. Opplegget baseres på å samarbeide med ulike lærere og pedagoger. Manager Astrid Eggesvik ordner det praktiske både på kurs og konserter, mens våre studenter og instruktører hjelper til med gruppene på helgekurs og samlinger. Vi har et fast samarbeid med akkompagnatør Margeretha Stassen på elevkonserter, og med filharmoniker Kari Ravnan, som holder mesterklasser for de to eldste nivåene. Hvert år reiser Utøvende Nivå til Praha og spiller med cellister der, ledet av professor Tomas Strasil og pianist Hana Forsterova. I tillegg drar hele celloensemblet med alle nivåer av og til på seminarhelg andre steder i Norge. Torfinn og Absolutt cello har også et godt samarbeid med MDW i Wien, og har vært på Europaturneer til Wien, Budapest, Berlin, Plzen, Liberec og Heviz. Vi har 6 personer i styret, deriblant spillende medlemmer.

Noen av våre andre medlemsorkestre

Vi har mange unike medlemsorkestre, og her er to tilfeldig utvalgte.

Vis alle
Rogaland UngdomssymfoniorkesterRogaland Ungdomssymfoniorkester

Rogaland Ungdomssymfoniorkester

Rogaland Ungdomssymfoniorkester - RUSO er et orkester for spilleglade ungdommer fra 13 år og oppover. De har øvingshelger 4-5 ganger i året, som regel med overnatting. Orkesteret drives av UNOF Rogaland.
Bergen Vest Unge StrykereBergen Vest Unge Strykere

Bergen Vest Unge Strykere

Nåværende styreleder fratrer ved årsmøte etter nyttår 2023. Få medlemmer gjør at det er kun en aktuell forelder som er nåværende styremedlem som kan overta styreleder ansvar. Forsikring gjennom UNOF endret til instrument forsikring for 2019 og deretter.