Kammermusikk på Slottsfjellet 2023

UNOF Vestfold arrangerer for 20. gang sommermusikkskole for unge strykere: fiolinister, bratsjister, cellister og kontrabassister, og blåsere: oboister, fløytister, fagottister, hornister, trompetister og klarinettister i alderen 6-16 år. Samtidig som Sommermusikk arrangeres også Kammermusikk 2023 for unge musikere i alderen 14-21 år. Parallelt går også dirigentkurs for de som er nybegynnere og litt øvet. I år er kurset fra mandag 31. juli til fredag 4. august. Vi avslutter kurset med konsert i Nøtterøy kirke, som er kjent for sin gode akustikk.

Kurset holdes på Slottsfjellskolen, og med overnatting på Tønsberg Vandrerhjem. På Slottsfjellet videregående Steinerskole får vi god plass inne og ute, vakker natur og utsikt over Tønsberg, og spennende konsertsteder på historisk grunn. Sommermusikk på Slottsfjellet byr på: orkesterspill etter nivå, MorgenEnsembler med teori og teknikkundervisning i gruppe, work shop med: suzukigrupper, rytmikk, improvisasjon, kammermusikk og dirigering. Og ikke å forglemme fellesorkesteret KanonFilharmonien! På ettermiddags- og kveldstid har vi huskonserter, utekonserter, lek, underholdning, ballspill og andre uteaktiviteter. Info om og påmelding til work shop sendes ut med deltakerbrevet.

Om Kammermusikk på Slottsfjellet

  • Prøvespilltrening
  • Langsiktige øve strategier for opptak til konservatorier og høgskoler i Norden.
  • Intonasjon, klang og avspenning
  • MUSIKALSK FORDYPNING
  • Kammermusikk og solokonserter


I tillegg til kammermusikk får deltakerne individuelle timer og mesterklasse.


Pris

Kr 4500,- for kurs inkl kost/losji.

Depositum kr 500,- per person innbetales til konto: 1644 08 20097 ved bindende påmelding.

Viktig: Merk innbetalingen med ”Kammermusikk [deltakernavn]”.

Overnatting er i flermannsrom, men med mulighet for å betale ekstra for å få tomannsrom.

Kontakt og påmelding


Meld deg på via Orkester.no eller send en e-post med kontaktinfo UNOF Vestfold.

Ved spørsmål ta kontakt på e-post, eller på tlf: 988 74 839 (Vibeke Collin) terje.hansen@nmh.no , bjarne.m.jensen@nmh.no