D0R-fest 2023

Årets DORfest samarbeider med Trondheim Kammermusikkfestival og medvirker på flere av festivalens konserter. Det blir stas!

Våre gjestelærere er oboisten Cristina Gomez Godoy fra Staatsoper i Berlin, og solofagottist i Wienerfilharmonien Sophie Dervaux. De skal holde mesterklasser og spille sammen med oss i DORkester!

Sophie skal også være solist med Trondheim Symfoniorkester med Mozarts fagottkonsert, kvelden før DORfest. Kom gjerne på torsdag for å høre konserten hvis du har mulighet.

På årets DORfest har vi masse spennende musikalsk aktivitet på programmet. Vi skal spille sammen, få mulighet til å høre mesterklasser og konserter, få rørtips fra ekspertene, ha tilgang til reparatører for sterkt rabattert pris, prøve instrumenter og sjekke ut noter og utstyr hos de fantastiske utstillerne våre. Det blir også en urfremføring av et nytt verk av Torstein Aagaard Nilsen, på fredag kveld, for fagott og korps , med Luftforsvarets Musikkorps.  Barna skal spille sammen, og i tillegg  skal besøke og spille konsert på Nidar Sjokoladefabrikk!!!! Det blir måsse samspill, både i store og små grupper, for alle aldere og nivå,  og det blir mulighet for individuelle timer, også på engelsk horn og kontrafagott for de som ønsker det. Det blir en skikkelig inspirasjonshelg for alle som spiller obo og fagott!

DORfest starter allerede kl. 15  fredag 29. sept. Siste konserten blir ferdig kl 19.30  søndag 1. okt. Dette er litt senere enn vanlig, men vi håper at så mange som mulig kan være igjen fordi vi skal nemlig spille på avslutningskonserten til Kammermusikkfestivalen i Frimurerlogen!

Vi anbefaler å bestille turen hjem så tidlig som mulig for å sikre billetten på søndag kveld.

Priser og Overnatting:

Priser, aktive deltakere (alt inkludert: undervisning, ensembler, lunsj, kaffe/saft,  middager, utstillinger, konserter):

DORMedlemspris:

  • Barn/ungdom født 2005 og senere: 750,-
  • Studenter: 1000,-
  • Voksne: 1500,-

Ikke DOR medlemspris:

  • Barn/ungdom født 2005 og senere 1000,
  • Studenter 1250,
  • Voksen 2000,-

Passiv deltaker/ Ledsagere: 500- for hele helgen (Dette er for dem som vil høre på konserter, masterclass osv, besøke utstillingen, men ingen individuell undervisning eller ensembler)

Vi trenger hjelp med de praktiske rundt denne helgen, og særlig laging og servering av mat. De ledsagerne som melder seg som frivillige får gratis deltakelse til et barn og seg selv!

Det gis noe reisedekning for elever/studenter som reiser langt.

Spørsmål kan rettes til: dorfest@dorlag.com

Hotell:

Vi har et begrenset antall hotellrom, på rabattert pris tilgjengelig i nærheten av Olavshallen til kr 1170 enkeltrom / 1370 dobbeltrom per natt, inkludert frokost. Hvis du ønsker å benytte deg av dette tilbudet ber vi deg om å bestille via påmeldingsskjema.

Påmelding:

Påmeldingsfristen er 10 September, mens påmeldingsfrist til overnattingstilbud er 25. August .

Passive deltakere (de som ikke deltar i undervisning/ensembler) kan registrere seg helt fram til arrangementshelgen.

PÅMELDING FINNER DU HER