Webinar om Ungfritid.no

x min lesetid

Vil du lære om den nye, digitale verktøyet for barne- og ungdomsfrivilligheten?Da kan du bruke lunsjen til webinar om Ungfritid.no, tirsdag 26. januar kl 13-14. Vi har invitert Dorthe Westgaard fra Frivillighet Norge til å gi en innføring i hvordan Ungfritid.no fungerer.

Digital oppslagstavle

Ungfritid.no er en digital oppslagstavle hvor frivillige organisasjoner kan legge ut varige fritidsaktiviteter for barn og unge. Vi gjør det enklere for frivillige organisasjoner å finne deltakere, og enklere for barn, ungdom, foresatte og andre å finne fritidsaktiviteter.Ungfritid.no utvikles og drives av Frivillighet Norge, og er en gratis løsning for både organisasjonene som skal registrere sine tilbud og barn og unge som skal finne dem.

Under utvikling

Ungfritid.no er under utvikling, og har nå åpnet for registrering av fritidsaktiviteter for organisasjonene.15. april åpner siden for barn, unge og deres foreldre som vil finne fritidsaktiviteter. Den offisielle lanseringen av nettstedet vil skje i forbindelse med skolestart 2021.Her finner du event for webinaret på Facebook. Webinaret vil foregå på Zoom. Lenke til arrangementet vil bli postet i Facebook-eventet. Du kan også motta lenke til arrangementet på epost ved å registrere deg under.

Lese mer?

Hold deg oppdatert på orkesterverdenen.

Vis alle
Bruker VR-briller før konsertBruker VR-briller før konsert
Jun 12, 2024
Norsk og tysk orkester håndplukket til forskningsprosjekt.
Når orkester blir korpsNår orkester blir korps
May 16, 2024
En gang i året skjer det noe helt spesielt med Tøyen orkester.
Ved siden av KORKVed siden av KORK
Apr 24, 2024
Da 30 unge strålte med Kringkastingsorkesteret.
– Den er gøy og litt vanskelig– Den er gøy og litt vanskelig
Apr 20, 2024
Eksklusiv premiere på musikkvideo.