Vil du være ambassadør for Orkesteråret?

x min lesetid

I 2024 skal vi i De Unges Orkesterforbund (UNOF) feire 50-årsjubileet vårt. Året har vi kalt Orkesteråret 2024. Nå leter vi etter ungdommer som kan være ambassadører for året og lage egne jubileumsprosjekter.Som ambassadør får du:

  • delta på to kurshelger. Den første er 10.-12.02.2023 i Oslo og den andre er 15.-17.09.2023
  • bli kjent med andre orkesterungdommer fra hele landet
  • ha take-over og lage innhold til Orkesterårets instagram og tiktok
  • være med å skape et prosjekt sammen med orkesteret ditt i løpet av Orkesteråret 2024

Det vil bli jevnlig oppfølging fra ungdomsledere og administrasjonen i UNOF.Første kurshelg er på Haraldsheim Vandrerhjem i Oslo. Reise og opphold knyttet til kurshelgene blir dekket av UNOF. Andre kurshelg vil de utvalgte ambassadørene samarbeide om å planlegge.Det er ingen krav til tidligere erfaring for å delta. Du må være født mellom 2005 og 2009 og spille i et orkester som er medlem i UNOF.Man kan søke alene eller opptil tre sammen fra samme orkester. Hvis man søker flere sammen, skriver man også søknaden sammen.Etter at fristen har gått ut vil vi velge ut ambassadører ut fra blant annet geografisk spredning, aldersgrupper og motivasjon. Da vil vi også sende ut et skjema for behov for tilrettelegging.Har du noen spørsmål er det bare å ta kontakt med Birgit Djupedal enten på e-post (birgit@unof.no) eller på telefon (47690265). Hun kan også svare på spørsmål om behov for tilrettelegging. Det går og an å sende en melding til Orkesteråret på Instagram. Der heter vi @orkesteraret2024.Fristen for å søke er 16.01.2023 kl 16.00!

Lese mer?

Hold deg oppdatert på orkesterverdenen.

Vis alle
Norges største orkesterNorges største orkester
Over 200 barn og unge i Stavanger Konserthus.
– Det var nesten litt uvirkelig at Dronningen faktisk var der– Det var nesten litt uvirkelig at Dronningen faktisk var der
Jan 28, 2024
Urfremføring, trær som drømmer og storfint besøk.
Pangstart for OrkesteråretPangstart for Orkesteråret
Jan 8, 2024
I fjor startet tre 11-åringer opp Piccolino Orchestra. I helgen var deres aller første konsert.
Treet lever videreTreet lever videre
Nov 17, 2023
Hvordan tar du best vare på instrumentet ditt? Svaret får du her.