UNOFs sommermusikkskoler

x min lesetid

Visste du at du kan bruke en uke av sommerferien til intens øving, nye musikalske opplevelser, lek og sosialisering, sammen med andre unge musikere og meget dyktige instruktører? At du kan spille kammermusikk eller i symfoniorkester, lære musikkteori og improvisasjon, prøve deg som solist eller til og med som dirigent?Alt dette og mer til kan du gjøre på sommermusikkskolene til De Unges Orkesterforbund (UNOF).

UNOF arrangerer sommermusikkskoler over hele landet. I denne brosjyren kan du se en presentasjon av hele tilbudet (PDF).UNOF er organisasjonen for barne- og ungdomsorkestre. Over 180 orkestre over hele landet er medlem hos oss. Hvis du spiller i et orkester, er antakeligvis du også et av våre medlemmer!Noe av det vi er stoltest av, er de 14 sommermusikkskolene vi driver over hele landet. Her kan du lese om dem og tilbudene som finnes der. Vi føler oss trygge på at uansett hvilket orkester instrument du spiller, vil du finne noe som passer for deg.UNOF jobber for at alle som vil skal kunne spille i orkester og utvikle seg musikalsk. Derfor er vi opptatt av at økonomi ikke skal være et hinder for at barn og unge skal få spille musikk. Vår støtteordning Orkesterfor alle, som du kan lese om på neste side, er et resultat av dette.Alle våre sommermusikkskoler finner du en oversikt over på Orkester.no.

Lese mer?

Hold deg oppdatert på orkesterverdenen.

Vis alle
Norges største orkesterNorges største orkester
Over 200 barn og unge i Stavanger Konserthus.
– Det var nesten litt uvirkelig at Dronningen faktisk var der– Det var nesten litt uvirkelig at Dronningen faktisk var der
Jan 28, 2024
Urfremføring, trær som drømmer og storfint besøk.
Pangstart for OrkesteråretPangstart for Orkesteråret
Jan 8, 2024
I fjor startet tre 11-åringer opp Piccolino Orchestra. I helgen var deres aller første konsert.
Treet lever videreTreet lever videre
Nov 17, 2023
Hvordan tar du best vare på instrumentet ditt? Svaret får du her.