#unofplayalong med Trio no Treble

x min lesetid

Savner du orkesterøvelsene? Går det trått med egenøvingen? Nå kan du spille sammen med Trio no Treble i to flunkende nye playalong-videoer!10. mars lanseres #unofplayalong. Følg med her på Orkester.no!

Noter og videoer

UNOF har gått sammen med Trio no Treble om å lage playalong-opplegg for to låter: Jugo og John Ryans Polka.På orkester.no vil du finne noter og videoer tilpasset fiolin, bratsj, cello og kontrabass. Her får du høre låta, en 'gruppeprøve' med instruksjoner tilpasset ditt instrument og mulighet til å spille sammen med trioen (som for anledningen har blitt til en kvartett).Hvis mange fra samme orkester blir med, har dere to fine låter å legge til repertoaret deres også.Post gjerne bilder eller videoer av at dere spiller på sosiale medier, og sleng på hashtaggen #unofplayalong!

Om Trio no Treble

Trio no Treble består av Lars Marius Hølås (bratsj), Eivind Rossbach Heier (cello) og Jostein Bolås Brødreskift (kontrabass). Vanligvis utmerker de seg med ikke å ha med noen fiolin, slik at lydbildet kun inneholder mørke røster og dyp klang.For anledningen har de med seg Alex Robson på fiolin, slik at playalongen også passer for fiolinister.Du kan lese mer om Trio no Treble her.#unofplayalong vil være tilgjengelig på orkester.no fra 10. mars!

Lese mer?

Hold deg oppdatert på orkesterverdenen.

Vis alle
Norges største orkesterNorges største orkester
Over 200 barn og unge i Stavanger Konserthus.
– Det var nesten litt uvirkelig at Dronningen faktisk var der– Det var nesten litt uvirkelig at Dronningen faktisk var der
Jan 28, 2024
Urfremføring, trær som drømmer og storfint besøk.
Pangstart for OrkesteråretPangstart for Orkesteråret
Jan 8, 2024
I fjor startet tre 11-åringer opp Piccolino Orchestra. I helgen var deres aller første konsert.
Treet lever videreTreet lever videre
Nov 17, 2023
Hvordan tar du best vare på instrumentet ditt? Svaret får du her.