UNOF lanserer Notalogen

x min lesetid

Notalogen er en katalog for norsk musikk skrevet og arrangert for barne- og ungdomsorkester med opptak av alle stykkene. UNOF ønsker at flere skal spille nyere, norsk musikk og Notalogen skal bidra til å tilgjengeliggjøre denne musikken.Det er skrevet mye flott musikk for barne- og ungdomsorkestre som spilles altfor lite. Ved å lage Notalogen, en katalog med opptak og informasjon om vanskelighetsgrad og hvor man får tak i noter, blir musikken lettere tilgjengelig.

Bli med!

Vil du få støtte til å spille norskkomponert musikk for barne- og ungdomsorkestre?Notalogen blir publisert i løpet av Orkesteråret 2024, men vi trenger medlemsorkestrenes hjelp for å få det til! Vi trenger orkestre til å øve inn, fremføre og ta opptak av stykkene vi skal presentere i Notalogen.Notalogen er en del av UNOFs 50-åsjubileum, Orkesteråret 2024. Prosjektet er støttet av Sparebankstiftelsen.

Slik kan du delta

Nå kan dere melde dere på til å bidra i Notalogen. Det innebærer at dere øver inn ett eller flere stykker i oversikten på orkester.no/notalogen, fremfører det minst en gang på konsert og tar det opp.Orkestre som deltar vil bli honorert 2000 kr per stykke som takk for bidraget. Her finner dere mer informasjon om Notalogen og link til påmeldingsskjema.

Lese mer?

Hold deg oppdatert på orkesterverdenen.

Vis alle
Bruker VR-briller før konsertBruker VR-briller før konsert
Jun 12, 2024
Norsk og tysk orkester håndplukket til forskningsprosjekt.
Når orkester blir korpsNår orkester blir korps
May 16, 2024
En gang i året skjer det noe helt spesielt med Tøyen orkester.
Ved siden av KORKVed siden av KORK
Apr 24, 2024
Da 30 unge strålte med Kringkastingsorkesteret.
– Den er gøy og litt vanskelig– Den er gøy og litt vanskelig
Apr 20, 2024
Eksklusiv premiere på musikkvideo.