UNOF lanserer Notalogen

x min lesetid

Notalogen er en katalog for norsk musikk skrevet og arrangert for barne- og ungdomsorkester med opptak av alle stykkene. UNOF ønsker at flere skal spille nyere, norsk musikk og Notalogen skal bidra til å tilgjengeliggjøre denne musikken.Det er skrevet mye flott musikk for barne- og ungdomsorkestre som spilles altfor lite. Ved å lage Notalogen, en katalog med opptak og informasjon om vanskelighetsgrad og hvor man får tak i noter, blir musikken lettere tilgjengelig.

Bli med!

Vil du få støtte til å spille norskkomponert musikk for barne- og ungdomsorkestre?Notalogen blir publisert i løpet av Orkesteråret 2024, men vi trenger medlemsorkestrenes hjelp for å få det til! Vi trenger orkestre til å øve inn, fremføre og ta opptak av stykkene vi skal presentere i Notalogen.Notalogen er en del av UNOFs 50-åsjubileum, Orkesteråret 2024. Prosjektet er støttet av Sparebankstiftelsen.

Slik kan du delta

Nå kan dere melde dere på til å bidra i Notalogen. Det innebærer at dere øver inn ett eller flere stykker i oversikten på orkester.no/notalogen, fremfører det minst en gang på konsert og tar det opp.Orkestre som deltar vil bli honorert 2000 kr per stykke som takk for bidraget. Her finner dere mer informasjon om Notalogen og link til påmeldingsskjema.

Lese mer?

Hold deg oppdatert på orkesterverdenen.

Vis alle
Norges største orkesterNorges største orkester
Over 200 barn og unge i Stavanger Konserthus.
– Det var nesten litt uvirkelig at Dronningen faktisk var der– Det var nesten litt uvirkelig at Dronningen faktisk var der
Jan 28, 2024
Urfremføring, trær som drømmer og storfint besøk.
Pangstart for OrkesteråretPangstart for Orkesteråret
Jan 8, 2024
I fjor startet tre 11-åringer opp Piccolino Orchestra. I helgen var deres aller første konsert.
Treet lever videreTreet lever videre
Nov 17, 2023
Hvordan tar du best vare på instrumentet ditt? Svaret får du her.