Spiller med Frida i Fridalen

x min lesetid

Sakte, men usikkert slipper smittevernsrestriksjonene opp grepet det har hatt om musikklivet det siste året. Musikere kan igjen møtes, øve sammen, og spille konserter.Nesttun Unge Strykere i Bergen trår til med drømmekonsert i Fridalen Kirke, søndag 6. juni 2021 Kl. 18.00. Med seg har de cellist Frida Frederikke Waaler Wærvågen som solist.

Musikkens historie

Temaet for drømmekonesrten er "musikkens historie". En rekke store navn fra musikkhistorien dukker da også opp i programmet. Orkestere skal spille både Wagner, Mozart, Vivaldi, Haydn, Mendelssohn, Tsjaikovskij, Bartok og Holst.– Det eneste som er litt dumt er at det fortsatt er begrenset med plasser i kirke. Til gjengjeld skal vi filme konserten slik at flest mulig får muligheten til å se, forteller Vegard fra styret i Nesttun Unge Strykere.

Drømmekonsert?

Drømmekonsert er en ordning utviklet av UNOF i samarbeid med Sparebankstiftelsen Dextra. Her kan orkestre få støtte til å holde seminar og konsert med en av de profesjonelle solistene som Dextra samarbeider med. Her kan du lese mer om hvordan ordningen fungerer.

Lese mer?

Hold deg oppdatert på orkesterverdenen.

Vis alle
Norges største orkesterNorges største orkester
Over 200 barn og unge i Stavanger Konserthus.
– Det var nesten litt uvirkelig at Dronningen faktisk var der– Det var nesten litt uvirkelig at Dronningen faktisk var der
Jan 28, 2024
Urfremføring, trær som drømmer og storfint besøk.
Pangstart for OrkesteråretPangstart for Orkesteråret
Jan 8, 2024
I fjor startet tre 11-åringer opp Piccolino Orchestra. I helgen var deres aller første konsert.
Treet lever videreTreet lever videre
Nov 17, 2023
Hvordan tar du best vare på instrumentet ditt? Svaret får du her.