Nytt medlemsregister i UNOF

x min lesetid

Nå blir alt så meget bedre!De Unges Orkesterforbund (UNOF) har i mer enn 10 år hatt et elektronisk medlemsregister.Medlemsregisteret er nå utdatert. UNOF har derfor sammen med to andre organisasjoner laget et helt nytt medlemsregister.

Om det nye medlemsregisteret

Det nye registeret heter Musikkmedlem.Det nye medlemsregisteret er utviklet av Appfarm på oppdrag av samarbeidspartnerne UNOF, Ung i Kor og BandOrg, som fortsetter samarbeidet basert på det gamle medlemsregisteret vi hadde i årene 2008 - 2020Den nye versjonen av medlemsregisteret ivaretar en rekke nye behov og ønsker, slik som bedre sikkerhet, tilpasning til personvernreglene (GDPR), bedre brukervennlighet på forskjellige plattformer og enheter, og ikke minst håper vi at det nye medlemsregisteret er lettere å bruke, siden vi har fanget opp mange tilbakemeldinger fra våre medlemmer om ønsker og behov.

Hva betyr dette for meg?

Det betyr at:

  • Det gamle medlemsregisteret stengte fredag 14. august og kan ikke lenger brukes.
  • Det nye medlemsregisteret ble åpnet mandag 17. august.
  • Brukere av medlemsregisteret trenger ikke gjøre noen ting. All informasjon og alle data blir tatt vare på og flyttet over fra det gamle til det nye systemet.

Det er med andre ord ingen grunn til panikk, og dere trenger ikke gjøre noe før vi bytter over. Vi i UNOF skal gi dere grundig informasjon om det nye medlemsregisteret.

Hvordan bruker jeg dette?

  1. Gå til https://musikkmedlem.appfarm.app. Innlogging gjøres med samme e-postadresse som dere har logget inn med i det gamle medlemsregisteret.
  2. Skriv inn epostadressen (brukernavnet) ditt og trykk NEXT. Obs: Hvis e-postadressen er en Google-konto, kan du trykke "LOGIN WITH GOOGLE" fra den første siden og du kommer rett inn (hopp over stegene under).
  3. Hvis brukernavnet ikke er en Google-konto må det settes et nytt passord. Trykk 'Set password'. Du vil motta en epost straks med link for å angi passord.
  4. Hvis du heller vil logge på med pinkode: Trykk 'SEND ME A PIN'. Du vil motta en epost med pinkode, og du angis pinkoden i skjermbildet du står i.

Lese mer?

Hold deg oppdatert på orkesterverdenen.

Vis alle
Norges største orkesterNorges største orkester
Over 200 barn og unge i Stavanger Konserthus.
– Det var nesten litt uvirkelig at Dronningen faktisk var der– Det var nesten litt uvirkelig at Dronningen faktisk var der
Jan 28, 2024
Urfremføring, trær som drømmer og storfint besøk.
Pangstart for OrkesteråretPangstart for Orkesteråret
Jan 8, 2024
I fjor startet tre 11-åringer opp Piccolino Orchestra. I helgen var deres aller første konsert.
Treet lever videreTreet lever videre
Nov 17, 2023
Hvordan tar du best vare på instrumentet ditt? Svaret får du her.