Nye medlemmer til høsten?

x min lesetid

Trenger ditt orkester nye medlemmer? Vil dere at barn og ungdom i nærmiljøet skal vite at dere finnes? Da kan Ungfritid.no være til hjelp.Ungfritid.no er en nettside som gjør det enklere for frivillige organisasjoner å finne deltakere, og enklere for barn, ungdom, foresatte og andre å finne fritidsaktiviteter. Målet er å bryte ned barrierer slik at flere barn og unge kommer i gang med organiserte fritidsaktiviteter.Her kan man vise frem faste, jevnlige organiserte fritidsaktiviteter for barn og ungdom, som gir mulighet for tilhørighet over tid.

Hvorfor dette?

Mange organisasjoner har god plass til nye deltakere. Dessverre kan det være vanskelig å nå ut til potensielle deltagere, særlig hvis de ikke kjenner til organisasjonen fra før. Målet med Ungfritid.no er å samle alt på ett sted. Da kan det markedsføres samlet med mer kraft, slik at barn og unge kan oppdage det store mangfoldet av tilbud som finnes.Ungfritid.no utvikles og drives av Frivillighet Norge. Den er er en gratis løsning uten reklame, som er finansiert med støtte fra Sparebankstiftelsen DNB, Helsedirektoratet, Stiftelsen DAM og Barne- ungdoms og familiedirektoratet. UNOF er representert i ressursgruppa som har vært med på å utvikle Ungfritid.no.

Registrer ditt orkester!

Selve registreringen er ganske enkel. Organisasjoner som allerede har registrert seg på Frivillig.no kan logge inn der og aktivere den samme organisasjonen på Ungfritid.no. Det er mulig å registrere lokale lag som underorganisasjoner til regionledd eller nasjonalt ledd. Dette kan også hektes sammen senere, om det ikke gjøres i utgangspunktet.Etter at organisasjonen er på plass, kan dere opprette aktiviteter på det dere gjør. Det anbefales å dele opp og legge ut én aktivitet per målgruppe du har. Da får du lett spesifisert riktig tidspunkt og informasjon om akkurat den aktiviteten.På aktiviteten kan du velge å legge lenke rett til påmelding i ditt medlemssystem for direkte innmelding, eller motta en melding med kontaktinformasjon på epost, gjennom skjema på siden, og ta oppfølgingen derfra.

Få henvendelser fra nye deltakere

Barn, unge og foreldre som finner ditt orkester kan vise interesse ved å sende kontaktinformasjon på skjema. De kan også bare melde seg på om du har lagt ut direkte link til det. Uansett er det neste steget opp til deg og ditt orkester: Ta godt imot og sørge for god oppfølging videre.Mer informasjon finnes på Ungfritid.no!

Lese mer?

Hold deg oppdatert på orkesterverdenen.

Vis alle
Bruker VR-briller før konsertBruker VR-briller før konsert
Jun 12, 2024
Norsk og tysk orkester håndplukket til forskningsprosjekt.
Når orkester blir korpsNår orkester blir korps
May 16, 2024
En gang i året skjer det noe helt spesielt med Tøyen orkester.
Ved siden av KORKVed siden av KORK
Apr 24, 2024
Da 30 unge strålte med Kringkastingsorkesteret.
– Den er gøy og litt vanskelig– Den er gøy og litt vanskelig
Apr 20, 2024
Eksklusiv premiere på musikkvideo.