Ny søknadsrunde for internasjonal støtte

x min lesetid

Skal du på reise, men glemte å søke internasjonal støtte? Nå kan du søke likevel.Landsstyret i UNOF har vedtatt en ny, ekstraordinær tildelingsrunde for den internasjonale støtten, med søknadsfrist 15. mai. Denne søknadsrunden er rettet mot enkeltmedlemmer som skal delta på internasjonale sommermusikkskoler, og medlemsorkestre som planlegger reiser høsten 2020 eller våren 2021.

Ut på tur

Hva bør med på et turbudsjett? Trenger dere andre finansieringskilder? Hvordan knytter man kontakt med lokale orkestermiljøer for å samarbeide om konserter eller aktiviteter på turen?Orkester.no har samlet noen tips til orkestre som skal på utenlandstur.

UNOFs støtteordninger

Internasjonal støtte kan gå til orkestre eller til enkeltmusikere i UNOF. Man kan få støtte til samarbeidsprosjekter med orkestre i utlandet, eller til å delta på internasjonale orkesterkurs. Støtten gis kun til orkestre som er medlem av UNOF eller musikere i et av UNOFs medlemsorkestre.Her finner du mer informasjon om og søkandsskjema for internasjonal støtte.På Orkester.no ligger en oversikt over alle NASOLs og UNOFs støtteordninger.

Lese mer?

Hold deg oppdatert på orkesterverdenen.

Vis alle
Bruker VR-briller før konsertBruker VR-briller før konsert
Jun 12, 2024
Norsk og tysk orkester håndplukket til forskningsprosjekt.
Når orkester blir korpsNår orkester blir korps
May 16, 2024
En gang i året skjer det noe helt spesielt med Tøyen orkester.
Ved siden av KORKVed siden av KORK
Apr 24, 2024
Da 30 unge strålte med Kringkastingsorkesteret.
– Den er gøy og litt vanskelig– Den er gøy og litt vanskelig
Apr 20, 2024
Eksklusiv premiere på musikkvideo.