Ny søknadsrunde for internasjonal støtte

x min lesetid

Skal du på reise, men glemte å søke internasjonal støtte? Nå kan du søke likevel.Landsstyret i UNOF har vedtatt en ny, ekstraordinær tildelingsrunde for den internasjonale støtten, med søknadsfrist 15. mai. Denne søknadsrunden er rettet mot enkeltmedlemmer som skal delta på internasjonale sommermusikkskoler, og medlemsorkestre som planlegger reiser høsten 2020 eller våren 2021.

Ut på tur

Hva bør med på et turbudsjett? Trenger dere andre finansieringskilder? Hvordan knytter man kontakt med lokale orkestermiljøer for å samarbeide om konserter eller aktiviteter på turen?Orkester.no har samlet noen tips til orkestre som skal på utenlandstur.

UNOFs støtteordninger

Internasjonal støtte kan gå til orkestre eller til enkeltmusikere i UNOF. Man kan få støtte til samarbeidsprosjekter med orkestre i utlandet, eller til å delta på internasjonale orkesterkurs. Støtten gis kun til orkestre som er medlem av UNOF eller musikere i et av UNOFs medlemsorkestre.Her finner du mer informasjon om og søkandsskjema for internasjonal støtte.På Orkester.no ligger en oversikt over alle NASOLs og UNOFs støtteordninger.

Lese mer?

Hold deg oppdatert på orkesterverdenen.

Vis alle
Norges største orkesterNorges største orkester
Over 200 barn og unge i Stavanger Konserthus.
– Det var nesten litt uvirkelig at Dronningen faktisk var der– Det var nesten litt uvirkelig at Dronningen faktisk var der
Jan 28, 2024
Urfremføring, trær som drømmer og storfint besøk.
Pangstart for OrkesteråretPangstart for Orkesteråret
Jan 8, 2024
I fjor startet tre 11-åringer opp Piccolino Orchestra. I helgen var deres aller første konsert.
Treet lever videreTreet lever videre
Nov 17, 2023
Hvordan tar du best vare på instrumentet ditt? Svaret får du her.