Nå lanseres UngFritid.no

x min lesetid

Nå som Korona-situasjonen er over oss kan det for noen orkestermiljøer være utfordrende å jobbe med rekruttering. Ungfritid.no kan være en ny mulighet for dere til å få kontakt med nye medlemmer.

Hva er dette?

Ungfritid.no er en ny, digital oppslagstavle for frivillige organisasjoner som skal vise mangfoldet av fritidsaktiviteter til barn og unge, på et og samme sted.Nettsiden er utviklet av Frivillighet Norge, paraplyorganisjonen for frivilligheten der UNOF er medlem.Mange organisasjoner har plass til nye deltakere, men dessverre er det mange potensielle frivillige og deltagere det kan være vanskelig å nå ut til - særlig de som ikke kjenner til organisasjonen fra før.

Hvordan fungerer det?

På Ungfritid.no kan orkestre enkelt registrere sine aktiviteter. Selve registreringen tar bare noen minutter, og hvis dere allerede er registrert på Frivillig.no, har dere tilgang til Ungfritid.no gjennom den samme organisasjonen.Målet er å samle alt på ett sted. Frivillighet Norge ønsker at deres aktiviteter skal være synlige for alle, slik at barn og unge kan oppdage det store mangfoldet av tilbud som finnes i sitt lokalmiljø og velge det som passer dem best. Ungfritid.no skal synliggjøre og markedsføre aktiviteter i regi av frivillige organisasjoner, slik at alle kan ta del i frivilligheten!På Ungfritid.no finner du nærmere informasjon om hvordan dere kan ta dette verktøyet i bruk.Ungfritid.no er under oppbygging, og skal etter planen lanseres for fullt i forbindelse med skolestart 2021. Her kan du se en videopresentasjon av den nye nettsiden:Se video!

Lese mer?

Hold deg oppdatert på orkesterverdenen.

Vis alle
Norges største orkesterNorges største orkester
Over 200 barn og unge i Stavanger Konserthus.
– Det var nesten litt uvirkelig at Dronningen faktisk var der– Det var nesten litt uvirkelig at Dronningen faktisk var der
Jan 28, 2024
Urfremføring, trær som drømmer og storfint besøk.
Pangstart for OrkesteråretPangstart for Orkesteråret
Jan 8, 2024
I fjor startet tre 11-åringer opp Piccolino Orchestra. I helgen var deres aller første konsert.
Treet lever videreTreet lever videre
Nov 17, 2023
Hvordan tar du best vare på instrumentet ditt? Svaret får du her.