Nå lanseres UngFritid.no

x min lesetid

Nå som Korona-situasjonen er over oss kan det for noen orkestermiljøer være utfordrende å jobbe med rekruttering. Ungfritid.no kan være en ny mulighet for dere til å få kontakt med nye medlemmer.

Hva er dette?

Ungfritid.no er en ny, digital oppslagstavle for frivillige organisasjoner som skal vise mangfoldet av fritidsaktiviteter til barn og unge, på et og samme sted.Nettsiden er utviklet av Frivillighet Norge, paraplyorganisjonen for frivilligheten der UNOF er medlem.Mange organisasjoner har plass til nye deltakere, men dessverre er det mange potensielle frivillige og deltagere det kan være vanskelig å nå ut til - særlig de som ikke kjenner til organisasjonen fra før.

Hvordan fungerer det?

På Ungfritid.no kan orkestre enkelt registrere sine aktiviteter. Selve registreringen tar bare noen minutter, og hvis dere allerede er registrert på Frivillig.no, har dere tilgang til Ungfritid.no gjennom den samme organisasjonen.Målet er å samle alt på ett sted. Frivillighet Norge ønsker at deres aktiviteter skal være synlige for alle, slik at barn og unge kan oppdage det store mangfoldet av tilbud som finnes i sitt lokalmiljø og velge det som passer dem best. Ungfritid.no skal synliggjøre og markedsføre aktiviteter i regi av frivillige organisasjoner, slik at alle kan ta del i frivilligheten!På Ungfritid.no finner du nærmere informasjon om hvordan dere kan ta dette verktøyet i bruk.Ungfritid.no er under oppbygging, og skal etter planen lanseres for fullt i forbindelse med skolestart 2021. Her kan du se en videopresentasjon av den nye nettsiden:Se video!

Lese mer?

Hold deg oppdatert på orkesterverdenen.

Vis alle
Bruker VR-briller før konsertBruker VR-briller før konsert
Jun 12, 2024
Norsk og tysk orkester håndplukket til forskningsprosjekt.
Når orkester blir korpsNår orkester blir korps
May 16, 2024
En gang i året skjer det noe helt spesielt med Tøyen orkester.
Ved siden av KORKVed siden av KORK
Apr 24, 2024
Da 30 unge strålte med Kringkastingsorkesteret.
– Den er gøy og litt vanskelig– Den er gøy og litt vanskelig
Apr 20, 2024
Eksklusiv premiere på musikkvideo.