Lån en folkemusiker!

I 2023 feirer vi folkemusikken og folkedanser år! Grunnen er at FolkOrg, organisasjonen for folkemusikk og -dans fyller 100 år. Vi markerer året med prosjektet Lån en folkemusiker. Det er et samarbeid med Ung i Kor og støttet av Sparebankstiftelsen.

Hva er Lån en folkemusiker?

Gjennom denne satsingen medlemsorkestre i UNOF få besøk av en folkemusiker som kommer på en øvelse eller et seminar, og instruerer i repertoar, fremføringspraksis og relevant historikk. Tiltaket skal gjennomføres i 2023.Det er her mulig å ønske seg hvilket instrument musikeren skal instruere på, nærmere detaljer rundt innhold og repertoar vil avklares direkte mellom dirigenten og instruktøren.Ordningen dekker honorar og reise til instruktøren.Alle medlemslag i Ung i Kor og UNOF kan melde seg på. Ved stor mengde påmelding kan geografisk spredning prioriteres.Neste søknadsfrist er 10. september 2023. Har du noen spørsmål er de bare å kontakte Ellen Hoff Jørgensen, prosjektmedarbeider, på ellen@unof.no.Her finner dere påmeldingsskjema.

Lese mer?

Hold deg oppdatert på orkesterverdenen.

Vis alle
Norges største orkesterNorges største orkester
Over 200 barn og unge i Stavanger Konserthus.
– Det var nesten litt uvirkelig at Dronningen faktisk var der– Det var nesten litt uvirkelig at Dronningen faktisk var der
Jan 28, 2024
Urfremføring, trær som drømmer og storfint besøk.
Pangstart for OrkesteråretPangstart for Orkesteråret
Jan 8, 2024
I fjor startet tre 11-åringer opp Piccolino Orchestra. I helgen var deres aller første konsert.
Treet lever videreTreet lever videre
Nov 17, 2023
Hvordan tar du best vare på instrumentet ditt? Svaret får du her.