Her er UNOFs nye landsstyre

x min lesetid

Her er UNOFs nye landsstyre!Bak f.v: Henrik Aarnes (nestleder), Gabriel Kaurin Bårdsen, Sindre Lyslo, Lars Henrik Rosten Gabrielsen. Fora f.v: Unn Christel Berg Aune, Birgitte Mikalsen (leder), Renate Martinsen (ny). Ikke til stede på bildet er Karianna Comito-Aakre (ny).Styret ble valgt på UNOFs landsmøte i Hamar i helga. Takk for innsatsen til Justus Aakre Zeiger og Mitra Fagerli Rahman, som nå går ut av styret.

Planer for framtida

På landsmøtet ble det vedtatt en ny strategi- og handlingsplan. Denne planen viser hva som er det prioriterte arbeidet for UNOF i de neste landsmøteperioden.For to år siden vedtok UNOF og NASOL for første gang en likelydende strategi- og handligsplan. De to forbundene samarbeider på en rekke områder, og den felles planen var et uttrykk for at vi ønsker å fortsette dette samarbeidet.Også den nye planen som ble vedtatt i år er samkjørt mellom UNOF og NASOL. De to organisasjonene har gode erfariger med samarbeidet. Samtidig har pandemien gjort at mange av ambisjonene som ble formulert i strategi- og handlingsplanen for to år side ikke ble gjennomført på den måten vi hadde ønsket. Det er med andre ord nok å ta tak i for den kommende perioden!

Orkesteråret 2024

I 2024 er det femti år siden UNOF ble opprettet under navnet Norsk Skoleorkesterforbund. Vi vil feire jubileet med å slå skikkelig - ikke bare på stortromma, men på pauker og cymbaler! Vi har derfor erklært 2024 som orkesteråret, og planlegger en storstilt feiring!I år ble orkesterdagen markert for første gang 20. april. Vi har laget egne nettsider for Orkesteråret 2024. Gå gjerne inn på sidene og meld deg på jubileusnyhetsbrev, så blir du oppdatert på alt som skjer!

Lese mer?

Hold deg oppdatert på orkesterverdenen.

Vis alle
Bruker VR-briller før konsertBruker VR-briller før konsert
Jun 12, 2024
Norsk og tysk orkester håndplukket til forskningsprosjekt.
Når orkester blir korpsNår orkester blir korps
May 16, 2024
En gang i året skjer det noe helt spesielt med Tøyen orkester.
Ved siden av KORKVed siden av KORK
Apr 24, 2024
Da 30 unge strålte med Kringkastingsorkesteret.
– Den er gøy og litt vanskelig– Den er gøy og litt vanskelig
Apr 20, 2024
Eksklusiv premiere på musikkvideo.