Her er NASOLs nye landsstyre

x min lesetid

NASOLs representantskapsmøte i Stavanger ble følgende personer valgt til å sitte i styret.Astri Pestalozzi (leder)Franziska WikaIna Irene Inman TjørveØivind PedersenFrøydis Valle GaarderTrond Mæhlum (vara)Kjersti Egenberg (vara)Sigurd Braathen (vara)

Kontinuitet og fornyelse

Mange av styremedlemmene er gamle travere, men det kommer også inn nye krefter.Franziska Wika kommer fra Mosjøen, der hun er leder i i Mosjøen orkesterforening. Hun har vært aktiv i musikklivet og i lokalpolitikken i en årrekke, har funnet flere kulturpriser og har opptrådt som solist i Tyskland, Ungarn og Norge.Øivind Pedersen er tidligere kultursjef i Lillehammer, musikkskolerektor, dirigent og musikkpedagog. Han har hatt en rekke styreverv og lederstillinger i ulike musikkorganisasjoner og har hatt lederoppgaver i flere festivaler.Ina Irene Inman Tjørve er trompetist i Lillehammer Symfoniorkester i en årrekke, og har sittet i styret der siden 2014. Hun spiller også i janitsjarkorps, brassband og storband, og har hatt ulike lederverv i korpsbevegelsen og som styreleder i Voksenopplæringsforbundet i Innlandet.

Takk for innsatsen

Takk til Morten Westerfjell, Ruth Hauge Bjørneseth og Pjokken Eide, som nå går ut av styret.

Lese mer?

Hold deg oppdatert på orkesterverdenen.

Vis alle
Norges største orkesterNorges største orkester
Over 200 barn og unge i Stavanger Konserthus.
– Det var nesten litt uvirkelig at Dronningen faktisk var der– Det var nesten litt uvirkelig at Dronningen faktisk var der
Jan 28, 2024
Urfremføring, trær som drømmer og storfint besøk.
Pangstart for OrkesteråretPangstart for Orkesteråret
Jan 8, 2024
I fjor startet tre 11-åringer opp Piccolino Orchestra. I helgen var deres aller første konsert.
Treet lever videreTreet lever videre
Nov 17, 2023
Hvordan tar du best vare på instrumentet ditt? Svaret får du her.