Romerike Sommermusikkskole 2024

Om Romerike Sommermusikkskole

Romerike Sommermusikkskole er et helt nytt tilbud for alle strykeelever på Romerike - fire dager med orkesterspill, lek og morro! Vi tilbyr orkesterundervisning på tre nivåer, og alle er hjertelige velkomne. Fokus på mestringsfølelse, samspill og spilleglede.

Dette blir en helt ny sommermusikkskole for Romerike. Et slikt tilbud i området eksisterer ikke enda, så vi håper å få i gang noe som er i Sommermusikkskolen i Trondheim sin ånd. Alle elever som går i kulturskolene, og videregående, på Romerike kan melde seg på. Kulturskolene på Romerike er som følger:

Lillestrøm Kulturskole, Lørenskog Kulturskole, Rælingen Kulturskole, Nittedal Kulturskole, Aurskog-Høland Kulturskole, Gjerdrum Kulturskole, Nes Kulturskole, Nannestad Kulturskole, Hurdal Kulturskole, Ullensaker Kulturskole og Eidsvoll Kulturskole.

I tillegg har vi både Lillestrøm- og Jessheim Videregående skole med musikklinjer.

Alle elever på stryk, uansett alder og nivå, er hjertelig velkomne. Vi ønsker å ha et aspirantorkester (elever fra ca. 6 - 11 år) som kan lese litt noter, og gjerne ha spilt i 2 år. Et hovedorkester (elever fra ca. 9-13 år) og et kammerorkester (ungdomsskolen og oppover).

Pris

Deltakeravgift: 2000 NOK

500 NOK avslag på søsken nr. 2.

Kontakt

Cathrine Rossbach Heier / cathrinerossbach.heier@lillestrom.kommune.no

For mer informasjon se romerikesommermusikkskole.wordpress.com